Scroll
Home - Werkgever - Opleidingen

IT Opleiding op maat

Bij Didacticum geven wij al meer dan 20 jaar IT opleidingen. Natuurlijk geven we met het oog op certificeringen de standaard Microsoft, Cisco, security, Agile werkomgeving en Development trainingen, maar onze focus ligt op maatwerk. In overleg met een ervaren trainer, bepalen wij samen met u het huidige en het gewenste kennisniveau. Hierdoor kunnen wij de training beter laten aansluiten op de doelgroep en de training vaak ook efficiënter en dus in minder dagen verzorgen. Bij onze trainingen maken wij veel gebruik van labs- en praktijkoefeningen, zodat de theorie direct wordt toegepast. Indien mogelijk verwerken wij hierin praktijkvoorbeelden vanuit uw organisatie. Door de klassen klein te houden (maximaal 10 deelnemers), hebben onze trainingen een heel interactief karakter.

Cursussen trainingen

Trainingen

Traineeships

IT Fitness

Van onze IT training tot Microsoft certificering

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij aan bijna ieder opleidingsvraagstuk een succesvolle invulling geven. Mede doordat onze trainers ook meelopen in de praktijk weten ze wat er speelt op de werkvloer en wat er nodig is voor de verschillende Microsoft certificeringen. Onze trainers zijn mensen uit het veld met uitstekende didactische skills. Ze zijn gecertificeerd in de techniek, maar ook in de softskills die nodig zijn om een training succesvol te laten verlopen.

Een rijtje voordelen van onze IT opleidingen

Geen aanvraag is ons te gek. Zowel maatwerk als de standard trainingen worden op verschillende manieren aangeboden:

  • Klassikaal (op locatie bij u of bij ons op locatie)
  • Distance Learning/ E-Learning (De cursist kan thuis of op het werk de training in het eigen tempo doen)
  • Combinatie van klassikaal en Distance Learining/E-learning (Zowel dagen klassikaal als via Distance Learning / E-Learning, in de juiste verhouding afgestemd).
  • Wij zorgen er al 20 jaar voor dat onze opleidingen precies aansluiten bij de leerbehoeften.
  • Onze trainers hebben veel actuele praktijkervaring als consultant (i.p.v. Ervaren IT consultants als docenten).
Neem contact op voor nóg meer info

Of volg een IT training voor een snelle upgrade van jouw skills

Lijntje

Bekijk ook eens onze andere dienstverlening in IT

IT Fitness

Detachering

projecten outsourcen

Projecten

In mijn carrière heb ik heel wat opdrachtgevers gezien. De diversiteit daarin vind ik heel erg leuk, je neemt bij elke klant weer iets nieuws mee. Bij Didacticum zelf maar ook bij de klanten krijg je vaak alle ruimte om te groeien en aan jouw eigen expertise te werken. “Car-crazyness” kom je vaak tegen bij Didacticum en er is op dit vlak dan ook veel mogelijk als je bij ons in dienst bent. Bij Didacticum heb ik alle ruimte gekregen om te investeren in mijn kennis en vaardigheden, daarom heb ik voor Didacticum gekozen.

Robert van Reems

Bekijk het verhaal

Persoonlijk advies in het geval van passie voor IT

Heb jij, net als wij, een passie voor IT? Dan hebben wij een gratis advies voor je: kom bij ons werken! Of eigenlijk vía ons. Want als je voor Didacticum werkt is de kans groot dat jij in no-time in jouw IT skills bij een gaaf, toonaangevend bedrijf in de praktijk aan het brengen bent. Bekijk nu onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar werken@didacticum.nl en wie weet verbinden wij IT binnenkort samen aan de toekomst. Joúw toekomst!

Bekijk onze vacatures