Scroll
Home - Werkgever - Opleidingen - Traineeships

Samen lossen we de schaarste aan IT talent op

Het verkrijgen van ICT talent wordt een steeds grotere uitdaging. De top 10 van moeilijk vervulbare functies wordt al jarenlang gedomineerd door ICT functies. Niet voor niets. Nieuwe systemen en applicaties zorgen ervoor dat er steeds meer werk is voor ICT’ers. De aantrekkende economie neemt de vraag naar, met name hoogopgeleide ICT specialisten, enorm toe. Daar waar de vraag blijft stijgen, neemt het aantal afgestudeerde ICT’ers juist af. Gaan jullie voor ons Trainee4IT programma waarbij er direct geprofiteerd wordt van IT-talent doordat zij ‘on the job’ leren? Of wil jij hem, haar of hen eerst een aantal weken of maanden bij ons intern laten opleiden tijdens onze Company Class?

Company class

Company Class

trainee4IT

Trainee4IT

Traineeship for IT op maat

Young Professionals die net hun HBO/WO opleiding hebben afgerond kunnen vaak niet direct worden ingezet omdat zij niet over de juiste praktijkkennis en certificaten beschikken. Bij Didacticum bieden wij hier dé oplossing voor in de vorm van IT Traineeships op maat. Samen met jou lossen wij de schaarste in de wereld van IT op. Neem contact met op voor meer informatie en advies.

Wij zijn Didacticum, bruggenbouwers in IT

De brug die de tweebaansweg aan ambities en uitdagingen in de wereld van IT met elkaar verbindt. Daar waar IT-professionals en businesses elkaar ontmoeten. Waar kennis gemaakt, én kennis gedeeld wordt. Door dag in, dag uit bruggen te bouwen tussen de theorie en de praktijk.

Meer over ons