Volg de MS 301 training bij Didacticum

Jij bent al teamwerkbeheerder en volger van de MS 301 training verantwoordelijk voor beslissingen en je werk nauw samen met andere beheerders in het bestuursorgaan. Je werkt ook samen met berichtenberheerders om opties en beveiliging van e-mailtaken te configureren en spraakbeheerders om spraakmogelijkheden in de organisatie te melden en de end-to-end beveiliging te garanderen.

Je neemt verantwoordelijkheid voor het configureren en beheren van Office 365- en Azure-workloads. Ook beheer je apps, diensten en ondersteunende infrastructuur om te voldoen aan eisen. Je bezit kennis van harePoint (online, on-premises en hybride), OneDrive en Teams.

Exam MS 301: Deploying Sharepoint Server Hybrid

Jij hebt als kandidaat:

  • Fundamentale kennis en begrip van integratiepunten voor de volgende apps en services: Office, PowerApps, Flow, Yammer, Microsoft Graph, Stream, Planner en Project.
  • Kennis hoe apps en services toegepast en geïntegreerd kunnen worden in jouw bedrijf.
  • Inzicht in SQL Server-beheerconcepten, Azure Active Directory, PowerShell, netwerken, Windows-serverbeheer, Domain Name System (DNS), Active Directory-beheer van mobiele apparaten en alternatieve besturingssystemen

Exclusief te volgen vanuit het hoofdkantoor van Microsoft

Onderdelen van de training:

  • SharePoint 2019 Infrastructure Implementing
  • Implementing SharePoint 2019 Service Applications
  • Implementing SharePoint Hybrid Scenarios
  • Migrating to SharePoint Online

Ontdek al onze Microsoft 365 trainingen. De trainingen MS 301  en MS 300 vormen samen het Microsoft 365 Teamwork Administrator Associate.

Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van Deploying Microsoft 365 Teamwork? Bereid je voor op het Microsoft Certified! Schrijf je direct in voor de training.

Aanmelden voor MS-301: Deploying SharePoint Server Hybrid

Geen beschikbare data gevonden.