Scroll
Home - Werkgever - Opleidingen - IT Fitness

IT Fitness Check

Met de IT Fitness Check van Didacticum krijg je inzicht in het IT kennisniveau van de medewerkers. Waar ligt hun kracht, hoe kan het potentieel van jouw medewerkers het best benut worden? Welke opleidingen en certificeringen zijn er eventueel nog nodig? Zo blijven jouw medewerkers zich in lijn met de organisatiedoelstellingen ontwikkelen én hun ambities realiseren. IT Fitness geeft direct een helder, volledig en volledig helder inzicht.

IT Fitness Check aanvragen

Elke functie een IT Fitness Check

Developers, Testers, Infra- en systeembeheer, Helpdesk/Support of Sales? Voor iedere functie en elk functieprofiel hebben wij een aantal categorieën ingevuld waar wij op meten. Denk hierbij onder andere aan Security, DevOps, Active Directory, Agile/SCRUM, Azure, .Net of Java. Zo ontstaat er een totaalbeeld op welke aandachtsgebieden (on)voldoende kennis aanwezig is en wat eventuele pijnpunten zijn. Op basis van het resultaat geven wij vrijblijvend advies over hoe de aanwezige kennis te optimaliseren. En zo nodig nieuwe kennis toe te voegen.

Waarom IT Fitness van Didacticum?

  • Aantoonbaar maken wat het niveau van het IT-team is mede i.v.m. belangrijke normeringen.
  • Inzicht in de kennis en kunde van de IT organisatie.
  • Een maatwerk opleidingsadvies waardoor medewerkers korter en gerichter in training zijn en de productiviteit zo hoog mogelijk blijft.
  • Inzicht in het (groei)potentieel en de ambities van de medewerkers.

Meer weten over IT-advies op maat?

Weten wat wij voor jullie kunnen betekenen? Wij geven vrijblijvend advies op maat waar je ook echt wat aan hebt; advies afgestemd op jullie IT organisatie. Tijdens een vrijblijvend gesprek ter oriëntatie vertellen wij graag meer over hoe wij jullie optimaal kunnen ondersteunen. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Lijntje

Bekijk ook eens

Microsoft 365 fundamentals

IT Cursussen

Bekijk onze IT Cursussen

Traineeships

Bekijk onze Traineeships op maat

projecten outsourcen

Projecten

Meer over projecten