Home - Trainingen - MS-201: Implementing a Hybrid and Secure Messaging Platform

MS-201: Implementing a Hybrid and Secure Messaging Platform

Deze MS 201 training is onderdeel van een tweetal trainingen die je voorbereiden op het Microsoft 365 Certified Messaging Administrator Associate. De certificeringsexamen MS 201 Implementing a Hybrid and Secure Messaging Platform en de MS 200 Planning and Configuring a Messaging Platform vormen samen het Microsoft Certified. Ontdek hier de het MS 201 examen!

Meld je aan

Beschikbare data

Kosten

Prijs exc. btw: €1500
Meld je aan

Volg de MS 201 training bij de IT-kennisopleider

Geschikte kandidaten voor de MS 201 training zijn beheerders die ontvangers, machtigingen, e-mailbeveiliging, e-mailstroom en openbare mappen in zowel on-premises als cloud enterprise-omgevingen implementeren, configureren, beheren, bewaken en oplossingen aanbrengen.

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van hygiëne, berichten infrastructuur, hybride configuratie, migratie, noodherstel, hoge beschikbaarheid en client toegang. Je werkt samen met de beveiligingsbeheerder en Microsoft 365 Enterprise Administrator om een ​​veilige hybride topologie te implementeren die voldoet aan de zakelijke behoeften van een moderne organisatie.

Jij moet beschikken over een grondige kennis van verificatietypen, licenties en integratie met Microsoft 365-toepassingen.

Implementing a Hybrid and Secure Messaging Platform

De Microsoft 365 training behandelt de volgende modules:

MS-201T01 Defining a Hybrid Messaging Strategy en

MS-201T02 Managing Messaging Security, Hygiene, and Compliance

Exclusief vanuit het hoofdkantoor van Microsoft

Na afronding van deze training ben je optimaal voorbereid op het MS-201 Implementing a Hybrid and Secure Messaging Platform examen. Dit examen is de tweede stap, nadat de MS 200 voltooid is, voor de Microsoft 365 Certified Messaging Administrator Associate Certificering.

Schrijf je in voor de training en specialiseer je als Implementing a Hybrid and Secure Messaging platform!

Aanmelden voor MS-201: Implementing a Hybrid and Secure Messaging Platform