Scroll
Home - Werken bij

Werken bij Didacticum

Heb jij, net als wij, een passie voor ICT? Kom bij ons werken! Of eigenlijk vía ons. Want als je voor Didacticum werkt is de kans groot dat jij in no-time jouw skills in de praktijk brengt. Wij stomen jou klaar met een opleiding op maat en matchen jouw ambities en wensen met de uitdaging en bedrijfscultuur die daar het best bij past. Wil jij als ambitieuze IT-er van morgen in ontwikkeling blijven en zo snel mogelijk aan de slag in het werkveld?

Solliciteren maar

Wat jij over ons moet weten

Wij zijn als Didacticum de brug die jou een directe verbinding met de praktijk biedt.

  • Passie en plezier staan bij ons centraal
  • Professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling ook
  • Dit uit zich in even te gekke als gezellige uitjes
  • En het delen van onze ervaringen tijdens kennissessies
  • Die we trouwens ook lekker laagdrempelig en informeel houden.

Wil je kennis maken met ons en ongedwongen je vragen stellen? Laat een terugbelverzoek achter, dan bellen we je spoedig terug.

Bel mij terug verzoek

Didacticum is een bedrijf dat zijn medewerkers alle ruimte geeft om zich te ontwikkelen. Er is alle ruimte voor het halen van certificeringen. Bij iedere nieuwe klus zijn de werkzaamheden weer anders. Dit maakt het werk afwisselend en zal je niet vastroesten in standaard werkzaamheden bij Didacticum.

Pascal Wierckx

Bekijk het verhaal

Persoonlijk advies bij een passie voor IT

Heb jij, net als wij, een passie voor ICT? Ook dan hebben we een persoonlijk advies voor je: kom bij ons werken! Of eigenlijk vía ons. Want als je voor Didacticum werkt is de kans groot dat jij in no-time in het werkveld jouw IT skills in de praktijk aan het brengen bent. Bekijk nu onze vacatures en wie weet verbinden wij IT binnenkort samen aan de toekomst. Joúw toekomst!

Bekijk de vacatures

Meer over didacticum

Wij zien onszelf als de brug die de tweebaansweg aan ambities en uitdagingen in de wereld van IT met elkaar verbindt. Daar waar IT-professionals en businesses elkaar ontmoeten. Waar kennisgemaakt, én kennis gedeeld wordt. Door dag in, dag uit bruggen te bouwen tussen de theorie en de praktijk. Tussen mens en werk. Zo verbinden wij IT aan de toekomst. Ook aan de jouwe? Check dan nu onze opleidingen en kijk of er iets voor jou tussen zit.

Opleidingen bekijken