Scroll
Home - Werkgever - Detachering

IT professionals detacheren

Detachering voor werkgevers betekent dat jij professionele IT-professionals in huis haalt. Doordat wij als specialistische kennispartner de IT afdeling van jullie organisatie zijn of (groten)deels managen, kunnen jij en jouw medewerkers zich volledig focussen op de core business. Onze Consultants, Engineers en IT-architecten ontzorgen door de IT omgeving optimaal in te richten en up to date te houden. Binnenkort eens om de tafel om de mogelijkheden van detacheren te bespreken?

Neem contact op

Hoe wij in grote lijnen werken

Kennismaken en kennis maken

Elke samenwerking begint met een persoonlijke kennismaking. Een goede klik is essentieel om samen te werken, oplossingen bij het vraagstuk te verkennen en deze naar IT te vertalen.

Construeren en integreren

Onze engineers construeren de oplossing voor jouw IT uitdaging op maat, implementeren deze efficiënt en zorgen voor een optimale integratie met bestaande bedrijfsprocessen.

Beheren en optimaliseren

Na de implementatie monitoren wij de IT oplossing en optimaliseren wij de infrastructuur wanneer nodig. Toekomstgericht beheer noemen wij dat.

Matchen karakter en cultuur

Doordat wij veelvuldig samenwerken met bedrijven in de meest uitlopende branches, hebben wij in de loop der jaren veel kennis van bedrijfsculturen opgedaan. Op basis van die expertise zijn wij in staat de skills en het karakter van onze IT-ers perfect te matchen met de uitdaging van jullie bedrijfsstructuur- en cultuur. Een sterk fundament voor oplossingsgerichte en toekomstbestendige samenwerkingstrajecten. Dit geldt trouwens ook voor onze diensten op projectbasis.

Meer over projecten

Nóg meer voordelen van IT detachering

Wat haal jij, naast een perfecte match, nog meer in huis bij het detacheren van de IT van jouw bedrijf? Wij zetten het graag even voor je op een rijtje:

  • Minimale verplichtingen, maximale flexibiliteit
  • Een samenwerkingstraject voor de lange of kortere termijn? Jij bepaalt!
  • Een match op maat, passend bij de uitdaging en bedrijfscultuur
  • Periodieke evaluaties
  • Wij zorgen er al 20 jaar voor dat onze opleidingen precies aansluiten bij de leerbehoeften
  • Onze trainers hebben veel actuele praktijkervaring als consultant (i.p.v. ervaren IT consultants als docenten)
Laten we samenwerken
Lijntje

Bekijk ook eens onze andere dienstverlening in IT

IT fitness

projecten outsourcen

Projecten

Microsoft 365 fundamentals

Opleidingen