Home - Trainingen - AZ-400: Azure DevOps Engineer Expert

AZ-400: Azure DevOps Engineer Expert

Behaal jouw Microsoft Certified voor Azure DevOps Engineer Expert. Volg de AZ-400 training. Specialiseer je als expert en bepaal je eigen (toekomstige) IT-rol.

Meld je aan

Beschikbare data

Kosten

Prijs exc. btw: €1875
Meld je aan

Volg de AZ-400 training voor Azure DevOps Engineer

Je herkent je als kandidaat voor dit examen in DevOps-professionals die mensen, processen en technologieën combineren om continu waardevolle producten en diensten te leveren die voldoen aan de behoeften van eindgebruikers. Je leert als DevOps-professional hoe je gestroomlijnd leveringen door werkwijze optimaliseert, communicatief samenwerking verbetert door automatisering te creëren.

Je hebt de basiskennis van Azure, versiebeheer, en principes van softwareontwikkeling. Wil jij jezelf kronen tot Microsoft Certified Azure DevOps Engineer Expert? Dan heb je de certificering Azure Administrator Associate of Azure Developer Associate nodig.

Microsoft Certified Azure DevOps Engineer Expert

Je ontwerpt en implementeert strategieën voor applicatiecodes en infrastructuren, die continue integratie veranderen. Door te testen, te leveren en continue te monitoren en feedback te geven wordt dit mogelijk gemaakt.

Trainingsonderdelen Exam AZ 400

  • DevOps-ontwikkelingsprocessen implementeren
  • Doorlopende integratie implementeren
  • Continue levering implementeren
  • Afhankelijkheidsbeheer implementeren
  • Implementatie van applicatie-infrastructuur
  • Continue feedback implementeren
  • Een DevOps-strategie ontwerpen

Ben jij klaar om jezelf te ontwikkelen als Azure DevOps Engineer Expert? Schrijf je direct in voor de Microsoft Azure training!

Aanmelden voor AZ-400: Azure DevOps Engineer Expert