Volg jij binnenkort ook de MS 300 training bij Didacticum?

Je bent een geschikte kandidaat voor de MS 300 training als je als Teamwerk beheerders verantwoordelijk bent voor het configureren, implementeren en beheren van Office 365- en Azure-workloads, die gericht zijn op efficiënte en effectieve samenwerking en acceptatie. Teamwerk beheerders beheren apps, services en ondersteunende infrastructuur om te voldoen aan zakelijke vereisten. Als teamwork-beheerder moet je SharePoint (online, on-premises en hybride), OneDrive en Teams kunnen implementeren, beheren, migreren en beveiligen.

Herken jij jezelf in deze omschrijving?

De teamwerkbeheerder is betrokken bij beslissingen met betrekking tot governance en werkt samen met andere beheerders om veel van de beslissingen van bestuursorganen te implementeren. De Teamwork-beheerder werkt samen met de berichtenbeheerder om opties en beveiliging met betrekking tot e-mailtaken te configureren, de spraakbeheerder om spraakmogelijkheden in organisaties te integreren en de beveiligingsbeheerder om end-to-end-beveiliging te garanderen.

MS 300 training: Deploying Microsoft 365 Teamwork

Je hebt als cursist fundamentele basiskennis van integratiepunten met de volgende apps en services: Office, PowerApps, Flow, Yammer, Microsoft Graph, Stream, Planner en Project. Je begrijpt hoe apps en services van derden, waaronder bedrijfstoepassingen, kunnen worden geïntegreerd. Daarnaast heb je ook inzicht in SQL Server-beheerconcepten, Azure Active Directory, PowerShell, netwerken, Windows-serverbeheer, Domain Name System (DNS), Active Directory-beheer van mobiele apparaten en alternatieve besturingssystemen.

Is deze training geschikt voor jou? De volgende modules binnen de training kan je verwachten

Onderdelen van het examen MS 300:

  • Managing Office 365 Content Services
  • Managing SharePoint Online
  • Enabling Microsoft Teams for Collaboration
  • Enabling Office 365 Workloads for Collaboration

Exclusief vanuit het hoofdkantoor van Microsoft

Ontdek al onze Microsoft 365 trainingen. De trainingen MS 300 en MS 301 vormen samen het Microsoft 365 Teamwork Administrator Associate.

Klaar om je zelf onze ontwikkelen op het gebied van Deploying Microsoft 365 Teamwork? Schrijf je direct in voor de training.

Aanmelden voor MS-300: Deploying Microsoft 365 Teamwork

Geen beschikbare data gevonden.