Scroll
Home - Werkgever

Voor elke IT uitdaging een advies op maat

Jullie staan voor een IT uitdaging, waar soms nog niet alle expertises voor in huis zijn en het niet rendabel is om permanent in huis te halen. In dat geval kun je gewoonweg niet om het trainen van jouw medewerkers, detachering óf het outsourcen van een project heen. Wat je dan zoekt, is een brug. Een directe verbinding met IT-professionals om jullie doelen te bereiken. Bij Didacticum adviseren wij op maat en helpen jullie samen met de nieuwe generatie IT-ers in ontwikkeling te blijven.

Trainingen

IT trainingen op maat

Traineeships

Aanstormend IT Talent voor jouw organisatie

Detachering

Ervaren IT consultant voor jouw organisatie

De voordelen van ons IT advies

De voor jullie ongebaande wegen in de wereld van IT zijn voor ons bekend terrein. Onze ervaren consultants geven IT advies op maat en onze gecertificeerde IT-architecten zorgen voor optimaal ingerichte IT omgevingen en het beheer daarvan. Wij matchen het karakter, de specialistische kennis en ervaring van onze medewerkers met jouw branche, bedrijfscultuur en IT uitdaging. Zo garanderen wij de juiste man of vrouw, op het juiste moment op de juiste plaats.

  • Ontzorgen van het volledige traject
  • Microsoft certified consultants en engineers
  • Specialistische kennis van branches en bedrijfsculturen
Neem contact op

De sfeer binnen Didacticum is prettig, informeel, open en motiverend. Collega’s zijn bereid om te helpen, vragen te beantwoorden of denken mee met complexe vraagstukken. Hierdoor wordt kennis verspreid binnen Didacticum en kan je het beste uit jezelf halen. Ik werk met veel plezier bij Didacticum en kan mij iedere dag bezighouden met het aangaan van nieuwe relaties met vakmensen.

Menno de Bruin

Bekijk het verhaal
Lijntje

Bekijk ook eens onze andere dienstverlening in IT

Detachering

IT Fitness

Projecten