Home - Trainingen - MD-101: Managing Modern Desktops

MD-101: Managing Modern Desktops

In de MD-101 training, die dieper ingaat op de MD-100 training, ligt de nadruk op het kunnen beheren van moderne (desktop)omgevingen waarin allerhande BYOD oplossingen en zakelijke apps op deze devices geïntegreerd en beveiligd moeten worden. Je leert hierbij onder andere gebruik te maken van Microsoft Intune. De training is onderdeel van het Microsoft Certified: Modern Desktop Administrator Associate.

Meld je aan

Beschikbare data

Kosten

Prijs exc. btw: €1875
Meld je aan

Volg de training vanuit het hoofdkantoor van Microsoft

Je bent een geschikte kandidaat voor dit MD-101 examen als je apparaten en client-applicaties in een bedrijfsomgeving implementeert, configureert, beveiligd, beheert en bewaakt. Daarnaast beheer je identiteit, toegang, beleid, updates en apps.

Als beheerder werken cursisten doorgaans samen met de Microsoft 365 Enterprise-beheerders om een apparaat strategie te ontwerpen en te implementeren, die voldoen aan de zakelijke behoeften van moderne organisaties.

Herken jij je in deze profielomschrijving? Ontdek wat je kan verwachten in de MD-101 training.

Exam MD 101: Managing Modern Desktops

Je bent bekend met Microsoft 365-workloads en bekwaam en ervaren in het implementeren, configureren en onderhouden van Windows 10 en niet-Windows-apparaten en -technologieën.

  • Besturingssystemen implementeren en bijwerken (15-20%)
  • Beheer beleid en profielen (35-40%)
  • Bescherm en beheer apparaten (15-20%)
  • Beheer apps en gegevens (25-30%)
  • Meer informatie over dit examen lees je hier.

De trainingen MD 101 en MD 100 vormen samen het Microsoft Certified Modern Desktop Administrator Associate.

Ben jij klaar om jezelf te ontwikkelen op het gebied van Managing Modern Desktops? Schrijf je direct in voor de Microsoft 365 training!

Aanmelden voor MD-101: Managing Modern Desktops