Advanced Automated Administration With Windows PowerShell

De driedaagse cursus Advanced Automated Administration With Windows PowerShell leert je taken te automatiseren met Windows PowerShell. Je gaat geavenceerde script vaardigheden leren, zoals het maken van deze geavanceerde functies, het schrijven van scripts voor controllers en het afhandelen van fouten in scripten. Als cursist leer je tijdens de M10962 training werken met Windows PowerShell Workflow, REST API en XML en JSON geformatteerde databestanden.

Beheersprogramma’s zoals Desired State Configuration (DSC) en Just Enough Administration (JEA) leer je kennen. Daarnaast gebruik je de beheersprogramma’s voor het configureren en beveiligen van servers.

Volg de M10962 training bij Didacticum

Samen met de trainer en met medecursisten de mooiste automatiseringsoplossingen schrijven, praktijkvoorbeelden delen en met cases (bij voorkeur je eigen praktijkcases) aan de slag, dat is wat we gaan doen in deze training. Output zijn scripts die direct in jouw praktijk inzetbaar zijn, outcome is dat je indruk gaat maken met je oplossend en automatiserend vermogen!

Na de M10962 training kan je antwoord geven op deze vragen:

  • Wat zijn PowerShell functies?
  • Wat zijn PowerShell Advanced Functions ?
  • Hoe ga je om met Controller Scripts ?
  • Hoe maak ik rapportages ?
  • Wat is het .NET framework en hoe gebruik dit in PowerShell?

Een training met veel praktische oefeningen!

Windows PowerShell Advanced voor gevorderden

Heb je voorkennis nodig voor het volgen van de PowerShell Advanced training?

Als IT-professionals heb je de nodige ervaring met het beheren van Windows Server- en Windows Client-systemen. Je beschikt over de basiskennis van Window PowerShell. De basiskennis is te verkrijgen met PowerShell basis voor beginners training. Ook deze training is te volgen bij Didacticum.

Ben jij klaar om jezelf te ontwikkelen tot specialist in PowerShell? Schrijf je in voor de training! Ontdek naast de m10962 training al onze Microsoft Azure trainingen.

Aanmelden voor Advanced Automated Administration With Windows Powershell

Geen beschikbare data gevonden.