Scroll
Home - IT Consultancy

IT-Consultants

Ben jij op zoek naar ICT-specialisten voor jouw IT-afdeling? Voorkom dat er door een tekort aan IT-professionals werkzaamheden blijven liggen. IT consultants van Didacticum zorgen ervoor dat elke IT-uitdaging ingevuld en opgelost wordt. Als IT-opleider en IT-dienstverlener zoeken we dag in, dag uit naar ICT-kandidaten die in jouw organisatie of bedrijf een rol van betekenis gaan spelen. Hoe groot is jouw vraag naar ICT’ers?

Ik zoek ICT'ers

Kom jij ICT-personeel te kort?

Dat is geen verrassing meer. Aangezien één op de vier ICT-bedrijven volgens het CBS kampt met een personeelstekort. Het personeelstekort in de IT is niet eenvoudig op te lossen en zal daarom nog even voortduren. Daarom plaatsen wij IT’ers. Jouw IT-uitdagingen zijn met een IT-advies op maat niet langer een uitdaging maar een opgelost probleem. In de vorm van een IT-Consultant die past in jouw organisatie. ICT-professionals op jouw plek en tijdstip, dat is wat wij garanderen!

Wil jij een IT’er die voor jou het verschil maakt? Heb jij net als één op de vier ICT-bedrijven een personeelstekort? Zoek niet verder naar ICT-personeel. Didacticum leidt young professionals op tot ICT’ers. 

Vind ICT-personeel

ICT-plaatsing van geschikte IT-professionals 

De zoektocht naar ICT-professionals is er één die je graag uit handen geeft. Het plaatsen van consultants door Didacticum verzekert jou van geschikte ICT’ers op belangrijke rollen in jouw organisatie. Het IT-advies op maat voor jou geeft de mogelijkheid om de nieuwe generatie IT’ers te blijven ontwikkelen.

Als IT-kennisopleider en dienstverlener zijn wij dagelijks bezig met het bijscholen en klaarstomen van young professionals tot kant-en-klare en op maat ontwikkelde ICT-professionals. Dit betekent dat ons IT-kenniscentrum bezit over ervaren IT-consultants, die toekomstige IT-professionals volledig voorbereiden op een nieuwe rol in de ICT met traineeships op maat. Onze young professionals zijn altijd minimaal hbo geschoold.

Blijven er IT-uitdagingen en projecten liggen? Zoek jij je suf naar ICT-professionals? Dat is niet meer nodig!

Consultancybureau om jouw IT-omgeving volledig in te richten

Is jouw IT-afdeling niet meer in balans of missen er belangrijke schakels? Als consultancybureau analyseren waar jij winst kunt behalen. Verschillende IT-uitdagingen en projecten blijven liggen. 

Train jouw IT-team, zodat jouw IT-uitdaging geen uitdaging meer is, maar een grote mogelijkheid wordt om in jouw voordeel te beslissen. Als consultancybureau richten we jouw IT-omgeving zo in dat geen uitdaging voor jou te groot is. Didacticum helpt jullie samen met de nieuwe IT-generatie in ontwikkeling te blijven.

Mis jij een bepaalde IT-expertise en weet jij niet hoe je deze kennis opvult? Didacticum helpt jou bij het inrichten van jouw IT-omgeving.

Doe de IT-fitness check

Hoe plaatsen wij ICT-Consultants?

ICT-Consultants plaatsen we aan de hand van twee modellen. Welke voorkeur heb jij? Van onze IT consultants horen wij vaak dat model 1 het meest gekozen wordt bij plaatsing van young professionals.

Model 1: Company Class

Model 2: Trainee4IT

Lijntje
Company class

Company Class

Lees alles over Company Class

trainee4IT

Trainee4IT

Lees alles over Trainee4IT

Model 1: Company Class: Full service in een deta-vast model

In het Company Class-model nemen wij als Didacticum alles voor je uit handen, van werving & selectie tot, opleiding, begeleiding, vervangingsgarantie en verdere bijscholing. De volledige dienstverlening wordt door een 6-12 maanden plaatsingperiode betaald. We selecteren voor jou als werkgever verschillende young professionals. De best gematchte kandidaat komt in dienst bij Didacticum. De professional volgt gedurende 6 tot 8 weken een opleiding, zodat de omscholing naar de ICT gestroomlijnd verloopt. De verdere bijscholing tijdens de plaatsing is ook voor rekening van Didacticum. 

Om van jouw kandidaat een onmisbare schakel te maken voor jouw (toekomstige) IT-team begeleiden en coachen wij jouw kandidaat tijdens dit proces. Zo brengen wij de benodigde IT-expertise bij en voltooien we het omscholingstraject.

Ontdek de Company Class

Model 2: Trainee4IT: Werving & selectie + opleiding

In het Trainee4IT-model worden ICT-Consultants en het opleidingstraject als losse onderdelen aangeboden. Didacticum verzorgt werving en selectie van kandidaten, op dezelfde manier als in het Company Class-model, maar de kandidaten komen wel direct in dienst bij de werkgever. Didacticum verzorgt het opleidingstraject van de kandidaat, dat op maat gemaakt is voor de rol of functie. Een opdrachtgever kan ook eigen kandidaten aanleveren en laten meedoen aan het opleidingstraject of medewerkers delen hiervan laten volgen.

Kortom, een model waarbij een fee voor de werving en selectie en voor het opleidingstraject betaald wordt en de verdere begeleiding van de kandidaten volledig voor rekening komt van de werkgever.

Ontdek alles over Trainee4IT

Plaatsing IT professionals lost IT uitdagingen op

Plaatsing van IT professionals zorgt ervoor dat IT-uitdagingen niet blijven liggen. Uitdagingen en tekorten aan IT’ers worden opgelost en omgezet naar nieuwe mogelijkheden voor jouw organisatie. IT-Consultancy is een unieke vorm van werving en selectie. Als IT-kennisopleider zijn wij dag in, dag uit bezig met het ontwikkelen van young professionals. Omscholen naar ICT is waar wij ons dagelijks voor inzetten om IT professionals, minimaal hbo geschoold, klaar te stomen voor een rol in jouw organisatie.

Los jouw IT-uitdagingen op en schakel een IT-Consultancybureau in die voor jou ICT’ers plaatst.

Consultancybureau inschakelen