Scroll
Home - Over ons

Wij zijn Didacticum, bruggenbouwers in IT dienstverlening

De brug die de tweebaansweg aan ambities en uitdagingen in de wereld van IT met elkaar verbindt. Daar waar IT-professionals en businesses elkaar ontmoeten. Waar kennisgemaakt, én kennis gedeeld wordt. Door dag in, dag uit bruggen te bouwen tussen de theorie en de praktijk.

Ons verhaal

De ambitie

Iedereen moet de kans krijgen zich te ontwikkelen. Dit geldt voor zowel organisaties als de mensen die daar werken. Ongeacht achtergrond, branche of vakgebied. Bij Didacticum streven wij die ambitie na door er als gespecialiseerde kennispartner in IT te zijn voor bedrijven, instellingen, instanties en de IT-professional van vandaag en morgen. Zo willen wij bedrijven helpen groeien met professioneel ingerichte en up to date IT-infrastructuren. Terwijl onze consultants en engineers, zich op hun beurt weer ontwikkelen binnen die corporate omgevingen.

Lijntje

Bekijk ook eens ons totaalaanbod in IT dienstverlening

Microsoft 365 fundamentals

Opleiden

IT fitness

Consultancy

projecten outsourcen

Projecten

MVO in IT: Stichting Toekomstweg

Behalve in de wereld van IT, hebben wij de droom dat íedereen ter wereld de kans heeft om zich te ontwikkelen. In het kader van die gelijke opleidingskansen zijn wij nauw betrokken bij Stichting Toekomstweg die zich inzet voor een betere toekomst in Suriname. Dankzij een ontelbaar aantal donaties en de inspanningen van de onbetaalbare vrijwilligers zijn er daar inmiddels twee scholen gebouwd. Wil jij nou ook een (bak)steentje bijdragen of meer weten over dit maatschappelijke initiatief? Klik op onderstaande button en bezoek de website!

Stichting Toekomstweg

In mijn carrière heb ik heel wat opdrachtgevers gezien. De diversiteit daarin vind ik heel erg leuk, je neemt bij elke klant weer iets nieuws mee. Bij Didacticum zelf maar ook bij de klanten krijg je vaak alle ruimte om te groeien en aan jouw eigen expertise te werken. “Car-crazyness” kom je vaak tegen bij Didacticum en er is op dit vlak dan ook veel mogelijk als je bij ons in dienst bent. Bij Didacticum heb ik alle ruimte gekregen om te investeren in mijn kennis en vaardigheden, daarom heb ik voor Didacticum gekozen.

Robert van Reems

Bekijk het verhaal