Over ons

Gepassioneerd. Gedreven. Vooruitstrevend. Doorzetters. Leergierig.


Kennisoverdracht zit in ons DNA. Alles wat wij doen wordt gedreven door onze ambitie om mensen en bedrijven te helpen groeien door het overdragen van kennis.

Hoe we het doen

01

Kennisoverdracht is de kern van ons bestaan. Alles wat we doen wordt gedreven door deze passie.

02

Jong talent is het fundament van de toekomst voor elk bedrijf. Met onze traineeships stomen wij jong talent klaar voor een succesvolle carrière in de IT.

03

Passie voor mensen en IT drijft ons om elke dag weer tot het uiterste te gaan voor onze klanten.

04

Bruggen slaan tussen talent en bedrijven is wat wij doen.

05

Meer dan techniek alleen. Persoonlijke ontwikkeling is minimaal zo belangrijk.

06

Persoonlijk contact is onze kracht. Bij ons is niemand is een nummer. We zijn altijd persoonlijk te bereiken.

Onze waarden en principes

Waarden en principes bepalen voor een groot deel wie je bent en waar je voor staat. Dit is de kern van onze identiteit.

Passie voor talent

Talent heeft meer waarde als je het omarmt. We belonen mensen die hard werken om het beste uit zichzelf te halen, die bereid zijn om die extra stap te zetten en niet op te geven. Wij stimuleren onze mensen om hun vaardigheden te verbeteren en op persoonlijk en professioneel niveau te groeien.

Doorzettingsvermogen

Succes behalen tegen alle verwachtingen in vereist moed en geloof. Mensen met doorzettingsvermogen durven te gaan waar anderen stoppen. Ze durven te experimenteren en durven risico’s te nemen. Zo overwinnen wij onze uitdagingen.

Feedback is een gift

We zoeken actief feedback van onze klanten, van elkaar en van de markt. Zo verzekeren we onszelf ervan dat we onze diensten continu blijven ontwikkelen en verbeteren.

Blijf nooit hetzelfde

Ons team bestaat uit mensen die geloven in onze missie en daar actief aan bij willen dragen. We willen nooit stil staan, want dat doet de wereld om ons heen ook niet. Elke dag brengt ons iets nieuws.

Persoonlijk contact

Het echt kennen van onze klanten is onze eerste prioriteit. Dit is niet alleen de naam. Echt weten wie de klant is, en wat de klant drijft. Daar gaat het om. Alleen dan kunnen we echte waarde toevoegen.

Ons verhaal.

Wij, Ricardo (rechts) en William (links) hebben passie voor het helpen- en laten groeien van mensen. In het bijzonder in de IT. Sinds 1999 maken wij ons hier sterk voor. Dit doen wij als specialist in maatwerkopleidingen en IT infrastructuur projecten.

Deze passie delen wij al decennia lang met ons team van hoogopgeleide consultants, young professionals en docenten.

Hoe we jouw verhaal kleur geven?


We leggen het je graag uit onder het genot van een lekker bakje koffie.


[recaptcha size:normal]