Volg de AZ-500 training tot Security Technologies

Wie is de doelgroep?

Deze AZ 500 training is gericht op IT professionals die minimaal 1 jaar hands-on ervaring met Azure en ervaring met security controls hebben. Voor de AZ 500 training fungeer je als Azure beveiligingsingenieurs vaak in een groter team, dat zich toelegt op cloud beheer en beveiliging. Daarnaast kun je ook hybride omgevingen beveiligen als onderdeel van een end-to-end infrastructuur.

Welke kennis bezit je voor de AZ 5oo training?

Als Azure-beveiligingsingenieurs implementeer je beveiligingscontroles, handhaaf je beveiligingshouding, identiteit en verleen je toegang en bescherming voor applicaties en netwerken.Voor je aan deze training deelneemt heb je minimaal kennis van Microsoft Azure Administrator Associate niveau nodig.

Je beschikt over sterke vaardigheden vaardigheden zoals scripting, automatisering, een diep begrip van netwerken, virtualisatie en N-tier-architectuur in de cloud. Ook heb je kennis van de grote bekendheid met cloudmogelijkheden, Microsoft Azure- producten en services en de andere producten en diensten van Microsoft.

Lees meer over de Microsoft Azure training.

Microsoft Certified Azure Technologies Associate

Dit kan je na de AZ 500 training:

Aan het einde van deze Microsoft Azure training ben je in staat om:

  • Data classificatie in Azure toe te passen
  • Protection data mechanismen te gebruiken
  • Data Encryptie methoden te implementeren
  • Internet protocollen te beveiligen en in Azure te implementeren
  • Azure Security services en features te beschrijven

Klaar om jezelf te ontwikkelen? Meld je aan voor Azure Security Technologies Associate Certified. Liever toch een andere Azure training?

Aanmelden voor BT-AZ-500: Microsoft Azure Security Technologies