Volg de SE-001 training bij Didacticum

Deze basistraining is geschikt voor alle IT professionals die met Informatiebeveiliging te maken krijgen. Het zorgt voor security awareness en is een solide basis voor vervolgcertificering. Deze SE 100 training is ook geschikt voor ondernemers en managers die een basis begrip van informatiebeveiliging nodig hebben. Een security opleiding is niet nodig. Security specialist worden? Leer de fundamentals van security ontdekken in deze ISFS-training.

Information Security Foundation (ISF) based on IEC/ISO 27001 

Je bent de meest geschikte cursist als je in jouw organisatie bezig bent met informatie beveiliging. De kennis die jij in deze SE-001 training opdoet, wordt voornamelijk getoetst op het feit of jij bewust bent van dat informatie kwetsbaar is. Bescherming van kwetsbare informatie is nodig en dat begrijp jij als geen ander. Als klein zelfstandige ondernemer en beginnend informatiebeveiliger is deze ISFS-training uitermate geschikt. De basiskennis voor informatiebeveiliging is noodzakelijk.

Volg de ISFS training vanuit het hoofdkantoor van Microsoft

Onderdelen van de security training:

  • Security en Informatiebeveiliging
  • Risico’s en bedreigingen
  • Aanpak en organisatie van informatiebeveiliging
  • Maatregelen
  • Wet- en regelgeving
  • Governance.

De Information Security Foundation is één van onze security trainingen. Schrijf je vandaag nog in voor de ISF-training en volg de training exclusief vanuit het hoofdkantoor van Microsoft!

Aanmelden voor SE-001: Information Security Foundation (ISF)

Geen beschikbare data gevonden.