Scroll
Home - Security trainingen

Security trainingen: word jij IT-security specialist?

Ben je op zoek naar een security training op het gebied van informatiebeveiliging, cyber security of privacy? Als IT-professional ontwikkel jij je bij Didacticum, dé IT kennispartner, tot een IT-security specialist in jouw specifieke vakgebied. Jij bepaalt jouw certificeringsniveau en IT-rol.

Cursussen trainingen

SE-001: ISF Fundamentals

Cursussen trainingen

SSCP - Systems Security Certified Practitioner Associate

Cursussen trainingen

Certified Information Systems Security Professional Expert

Security trainingen voor een veilige IT-infrastructuur 

Je kiest uit een ruim aanbod van trainingen binnen de verschillende werkgebieden van security. Welke rol jij ook vervuld binnen security, wij bieden trainingen en curssussen aan in drie niveaus. Zo ben je altijd verzekerd van een efficiënte training, waarbij je direct de nieuwste ontwikkelingen toepast in de organisatie. Specialiseer je in je eigen rol en maak het verschil binnen jouw IT-team. Als IT-opleidingscentrum garanderen wij een training die waarde toevoegt voor jou als IT-professional.

Volg exclusief jouw training vanuit het hoofdkantoor van Microsoft

Didacticum helpt jou als IT-professional en jouw organisatie met het creëren en onderhouden van een veilige infrastructuur voor informatieverzameling en databeveiliging. Als Microsoft-partner bieden wij exclusief trainingen aan vanuit het hoofdkantoor van Microsoft, maar ook bij jou op locatie. Vanaf 4 inschrijvingen verzorgen wij interne security cursussen.

Ontdek welke training jouw voorkeur heeft en vind jouw gewenste security training! Schrijf je vandaag nog in en specialiseer je in je rol binnen jouw IT-vakgebied.

Overzicht Security trainingen:

Wat wordt jouw toekomstige IT-rol? Bepaal zelf jouw rol en volg een Microsoft Security cursus op het door jouw gewenste niveau:

 

Lijntje
Cursussen trainingen

SE-001 Security Foundation Fundamentals

Meld je aan voor: SE-001: Information Security Foundation (ISF)

Cursussen trainingen

CISM – Certified Information Security Manager Associate

Meld je aan voor: CISM examen

Cursussen trainingen

AZ-500: Azure Security Technologies Associate

Meld je aan voor: AZ 500: Azure Security Technologies

Lijntje
Cursussen trainingen

MS-101: Mobility and Security Associate

Meld je aan voor: MS-101: Mobility and Security

Cursussen trainingen

Systems Security Certified Practitioner Associate

Meld je aan voor: Systems Security Certified Practitioner (SSCP)

Cursussen trainingen

CISSP - Systems Security Professional Expert

Meld je aan voor: CISSP - Certified Information Systems Security Professional

Trainingen voor verschillende niveaus binnen security: kies jouw certificeringsniveau!

Je maakt kennis met het security werkgebied door middel van één van de security trainingen met fundamental kennis. Bezit jij al de basiskennis over security gerelateerde onderwerpen? Dan bieden wij een associate training aan om je te certificeren tot gevorderd IT-specialist. Didacticum focust zich op de ontwikkeling binnen je rol en werkveld. Een ontwikkeling waarbij jij jezelf specialiseert binnen je IT-rol. Dat wil jij toch ook?

Ben jij klaar om je te kronen tot IT-security specialist? Kies voor een training op expertniveau en specialiseer je als Security specialist op de IT-security opleiding van Didacticum. De focus op IT-rollen is gebaseerd op de role-based certificering van Microsoft.

Meer over Role-based certificeringen

Didacticum is een bedrijf dat zijn medewerkers alle ruimte geeft om zich te ontwikkelen. Er is alle ruimte voor het halen van certificeringen. Bij iedere nieuwe klus zijn de werkzaamheden weer anders. Dit maakt het werk afwisselend en zal je niet vastroesten in standaard werkzaamheden bij Didacticum.

Pascal Wierckx

Bekijk het verhaal

Of volg een IT training voor een snelle upgrade van jouw skills