Home - Trainingen - CISM – Certified Information Security Manager

CISM – Certified Information Security Manager

In de CISM training leert u informatiebeveiliging in lijn brengen met aanwezige business doelstellingen en wettelijk gestelde eisen. Ben jij klaar om je te certificeren tot Certified Information Security Manager? Ontdek dan nu het CISM examen en specialiseer je!

Meld je aan

Duur: 4 dagen

Beschikbare data

Kosten

Prijs exc. btw: €1500
Meld je aan

Volg de CISM training bij Didacticum

Deze CISM training is geschikt voor iedereen die zich bezig houdt met de inrichting van een beveiligingsorganisatie, met name voor Security Managers en Security Officers, maar ook voor management in het algemeen die meer in een security management rol willen doorgroeien. Daarnaast is deze training geschikt voor IT Security professionals of IT projectleiders die zich verder willen ontwikkelen in het vakgebied.

Een Security Manager denkt in risico’s en de mogelijkheden om deze risico’s voor een organisatie te mitigeren. Het bepalen van de strategie en het beleid met betrekking tot informatiebeveiliging én security incidenten waarin het beperken van de impact daarvan voor de business centraal staat is onderdeel van deze training.

CISM opleiding: behaal jouw Certified Information Security Manager

Onderdelen van de training:

  • Alles over Information Security Governance
  • Je leert Information Risk Management and Compliance
  • Controle houden door Information Security Program Development and Management
  • Inspelen op situaties met Information Security Incident Management

Volg het CISM examen vanuit het hoofdkantoor van Microsoft

Er gelden voor jou geen specifieke toelatingseisen om deel te kunnen nemen aan de CISM opleiding. Wel dien je over voldoende relevante praktijkervaring te beschikken om gecertifieerd te worden en de Certified Information Security Manager titel bij een succesvol resultaat te mogen voeren.

Dit is één van onze Security trainingen. Ontdek al onze Security trainingen. Ben jij klaar om je te specialiseren als IT Specialist? Schrijf je in voor het CISM examen en behaal het certificaat!

Aanmelden voor CISM – Certified Information Security Manager

Kosten training: €1500

Bekijk ook eens