Scroll
Home - Werkgever - Opleidingen - Traineeships - Company class

Company Class

Door de sterk toenemende economie neemt de vraag naar goed gecertificeerde IT specialisten toe. Young Professionals die net hun HBO/WO opleiding hebben afgerond zijn vaak niet direct inzetbaar omdat zij niet over de juiste praktijkkennis en certificaten beschikken. Om sneller en beter inzetbaar te zijn hebben wij de Company Class ontwikkeld. Hierdoor zijn zij beter, sneller en flexibel inzetbaar voor uw organisatie. Ook bieden wij de mogelijkheid om huidig personeel dat opgeleid of omgeschoold moet te worden, mee te laten draaien binnen hetzelfde opleidingsproces.

Ik wil advies

Hoe wij dat doen

Binnen onze opleidingstrajecten wordt behalve vakinhoudelijk ook een sterke focus gelegd op persoonlijke groei. Zo komen de individuele talenten naar boven en die zijn van absolute meerwaarde. Want het succes van een organisatie wordt ook bepaald door het persoonlijke succes van de medewerkers. Onze Company Class is een totaaloplossing die bestaat uit drie onderdelen

Werving & Selectie

Samen stellen we een realistisch functieprofiel op en selecteren we enthousiaste, afgestudeerde Young Professionals. Daarna nemen wij de werving en eerste selectie inclusief assessments voor onze rekening. Motivatie, zelfstandigheid en leergierigheid wegen sterk mee. Jullie doen enkel en alleen de eindselectie, wat weer kostbare tijd scheelt.

Opleiding

Onze trainingen zijn maatwerk. Alleen zo sluiten wij het beste aan op jullie behoefte. De talenten worden door ons via een intensief opleidingstraject naar specifieke wensen gecertificeerd, waarbij de nadruk ligt op de functie en werkzaamheden die zij zullen gaan uitvoeren. Onze trainers zijn gecertificeerd en tevens senior consultants met veel praktijkervaring.

Aan de slag

De talenten zijn klaar en gretig om te starten! Intensief begeleid door onze field-manager gaan ze bij jullie aan de slag. Hij blijft gedurende het gehele traject nauw met de talenten verbonden. Wij zijn er altijd. Niet alleen voor de talenten, ook voor jullie. Talenten worden van echte meerwaarde!

Het opleidingstraject

Bij het samenstellen van een opleidingstraject op maat is er veel flexibiliteit in zowel het afstemmen van de verschillende trainingen, de te behalen certificaten als de planning. We hebben opleidingstrajecten voor verschillende opdrachtgevers samengesteld, zoals opleidingen voor developers (o.a.; Java, C#, PHP, Mendix, Blueriq), Cloud specialisten, DevOps Engineers, Testers, Beheerders (Windows, netwerken, Unix / Linux) en BI Specialisten. Het uitgangspunt is altijd om de Young Professionals zo functie- en praktijkgericht mogelijk op te leiden. Het is óók mogelijk om jouw eigen medewerkers (delen van) de trainingen van dit opleidingstraject te laten volgen.

Unieke werving en selectie

Samen met jou als opdrachtgever stellen wij een realistisch functieprofiel op en selecteren we enthousiaste kandidaten (altijd minimaal HBO geschoold). Onze gespecialiseerde recruiters hebben dagelijks contact met net afgestudeerde Young Professionals vanuit verschillende studierichtingen. Iedere kandidaat wordt uitgebreid getoetst. Dit gebeurt zowel middels assessment en capaciteitstesten als op persoonlijkheid en potentie. Op deze manier minimaliseren we de uitstroom én starten we uitsluitend met echte toptalenten die het beste bij jullie organisatiedoelen passen.

Contact opnemen

Detacheringsperiode

Wij adviseren een relatief korte detacheringsperiode van circa 6 maanden. Uit ervaring is gebleken dat de groeicurve van de Young Professionals erg steil is en zij zien een vlotte indiensttreding als een bevestiging hiervan. Bovendien is het gevoel echt bij de organisatie te horen erg belangrijk voor hen. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een langere detacheringsperiode tegen doorgaans een lager detacheringstarief. Hierdoor leren de collega’s elkaar al kennen voordat zij in de praktijk met elkaar gaan samen werken en wordt een gelijk opleidingsniveau gegarandeerd.