Scroll
Home - IT-consultant

IT-consultant voor jouw IT-beheer

Heb jij jouw IT-omgeving nog niet volledig ingericht zoals jij het voor ogen hebt? Liggen er IT-vraagstukken te wachten die nog niet ingevuld kunnen worden door een tekort aan ICT-personeel en ICT-voorzieningen? Een IT-consultant lost jouw IT-uitdagingen op en richt jouw omgeving volledig in naar jouw specifieke wensen. Welk IT-vraag ligt er in jouw organisatie?

Leg jouw IT-vraag neer

IT consulting voor strategisch IT-advies

Sta jij op een T-splitsing en heb jij geen idee welke richting jij op moet met jouw IT-vraagstukken? Twijfel je over belangrijke IT-aspecten binnen jouw organisatie? Gaan we nog wel via de juiste route? Waar komen we IT-expertise tekort en waar ligt ontwikkelruimte?

Niet alleen strategische IT-vraagstukken, maar ook praktische vragen gaan wij niet uit de weg. IT-consultancy gaat verder dan alleen een IT-advies!

Projecten uitbesteden en laten beheren door een IT-architect

Jouw IT-omgeving of werkplek optimaliseren en upgraden? Geef jouw IT-project uit handen en laat je ontzorgen door de IT-professionals van Didacticum. IT-professionals die jouw projecten beheren naar jou wensen. Onze engineers en consultants passen alle bevindingen uit de werkplekcheck toe in een ontwerp en geven hier documentatie en overdracht van richting jouw beheersorganisatie. Vervolgens delen onze ervaren IT-specialisten hun kennis door te begeleiden en te coachen.

Laat je voorbereiden op een toekomstbestendige werkplek met behulp van een IT-professional van Didacticum. Besteed jouw IT-project uit en laat je ontzorgen!

ICT-consultancy voor bedrijven

Heb jij geen idee hoe het ervoor staat met jouw IT-omgeving, maar heb jij het gevoel dat het beter ingericht kan worden? Wil jij inzicht in de kennis en kunde van jouw team? Kies voor de IT-Fitness check van Didacticum. De IT check beoordeelt jouw IT-functies en omgeving. Op elke functie maken we gebruik van de IT Fitness check. De check biedt jou een maatwerk opleidingsadvies aan waardoor werknemers korter in training hoeven te zijn en productiever blijven. 

Ervaar de voordelen van IT-consultancy voor jouw bedrijf. Onze IT-consultants zijn in dienst als IT-professionals en geven advies over IT-beheer. Wil jij inzichtelijk maken hoe het gesteld is met jouw IT-team? Ontdek waar kennis en expertise van ICT ontbreekt en bijgespijkerd moet worden!

Doe de IT-fitness check

IT-advies nodig? IT business consultant van Didacticum

Een maatwerk opleidingsadvies, waarmee jij inzicht hebt gekregen in jouw IT-werkomgeving. Jouw tekort aan ICT-personeel is de huidige bottleneck voor jouw organisatie. Daarom is detachering van young professionals onmisbaar voor jouw organisatie. De gemiste kennis en expertise wordt opgevangen door nieuwe gedetacheerde IT-professionals. 

ICT werving en selectie zorgt dat jij niet op zoek hoeft te gaan naar ICT’ers, maar dat wij voor jouw organisatie geschikte IT’ers werven en selecteren.

Ben jij klaar voor een ICT-architect die jouw ICT-beheer regisseert, optimaliseert en inricht naar jouw wensen?

IT-advies aanvragen

Wat kan Didacticum als IT-beheerder of architect voor jouw organisatie betekenen?

Als IT-consultants van Didacticum beheren we jouw projecten, bieden we IT-opleidingen en trainingen voor verdere ontwikkelingen van jouw IT’ers:

  1. IT-projecten outsourcen en uitbesteden:
  2. IT-opleidingen voor werknemers
  3. Trainingen voor verdere IT- ontwikkelingen

 

 

 

Lijntje
projecten outsourcen

IT-project uitbesteden

Jouw projecten outsourcen

Microsoft 365 fundamentals

IT-opleidingen

Klassikaal, op locatie of vanuit Microsoft?

Cursussen trainingen

IT-trainingen

Microsoft, Azure of Security trainingen

IT-consultant helpt je met jouw IT-vraagstukken

Weet jij niet zo goed hoe jij jouw IT-omgeving kunt doorontwikkelen? Vraag jij je af waar de mogelijkheden en kansen liggen? Twijfel jij aan ICT-consultancy voor jouw organisatie? 

Ervaar ons IT-advies op maat voor jouw IT-omgeving. Onze IT-architecten en engineers zijn stuk voor stuk IT-professionals die IT-ervaring opgedaan hebben bij verschillende toonaangevende organisaties zoals Microsoft en KPN. Wij helpen jouw nieuwe generatie ICT’ers in ontwikkelingen te blijven en denken met je mee. 

Consultancy-gesprek aanvragen