Scroll
Home - Werkgever - Projecten

IT projecten outsourcen

Jullie staan voor de uitdaging van het upgraden van bijvoorbeeld de IT omgeving en/of werkplekken. Wat je dan zoekt, is een brug. Een directe verbinding met specialisten om dit IT project te verzorgen of, in het geval van Didacticum; te ontzorgen. Geen bedrijf is hetzelfde, daarom adviseren wij jou op maat en zorgen wij samen met onze IT-ers dat het project, de IT omgeving en de daaraan verbonden werkplekken zo efficiënt mogelijk ingericht worden. We bespreken alle mogelijkheden binnenkort graag eens persoonlijk.

Neem contact op

In 3 stappen naar een toekomstbestendige werkplek

De Werkplek Check

Hoe gezond, veilig en toekomstbestendig is jouw IT omgeving en zijn jouw werkplekken eigenlijk nog? Bij Didacticum brengen wij dit al decennialang, voor de meest complexe bedrijfsstructuren en in uiteenlopende branches in kaart.

Het IT project uitvoeren

Op basis van het inzicht uit stap 1 gaan onze consultants en engineers aan de slag. Zowel het ontwerp als de uitvoering verzorgen wij op maat en we zorgen voor kwalitatief goede documentatie en overdracht naar de beheersorganisatie.

Coaching & Training

Eénmaal ingericht delen onze ervaren IT specialisten hun kennis door de eindgebruikers en beheerders on the job te coachen en trainen. Een stukje service & support dat wij als kennispartner niet meer dan normaal vinden.

Kwaliteit en veiligheid centraal

In een zakelijke omgeving doe je niet zomaar een upgrade van de werkplek. Parellel met de bedrijfsgrootte worden afhankelijkheden en onderlinge samenhang tussen bijvoorbeeld werknemers, afdelingen en applicaties steeds complexer. Daar komen ook nog eens eventuele regels en sector gebonden regulaties bij. Omdat kwaliteit en veiligheid bij ons centraal staan zijn wij voor iedere bedrijfsgrootte en sector een betrouwbare kennispartner bij outsourcing. Op basis van detachering samenwerken? Dat kan ook!

Naar detachering
Lijntje

Veel kennis van bedrijfsstructuren- en culturen

In de loop der jaren hebben wij veel kennis van verschillende bedrijfsstructuren- en culturen opgedaan. Op basis van die expertise zijn wij in staat de skills en het karakter van onze IT-ers perfect te matchen met de complexiteit van jouw huidige én gewenste IT omgeving. Zo profiteert jouw organisatie van precies de juiste IT kennis en kunde. Bekijk ook eens onze andere pijlers.

IT fitness

Detachering

Microsoft 365 fundamentals

Opleidingen