Scroll
Home - Young Professional

Hé Young IT Professional!

Wil jij werken voor een toffe organisatie? Je ontwikkelen bij een mooi bedrijf dat groeit en bloeit en waar het leuk is om te werken? Dan hebben wij een unieke kans voor jou!

Wij bieden namelijk een prachtige kans om je te verdiepen in de dynamische wereld van IT binnen grote en toonaangevende organisaties als ABN AMRO, Deloitte, Ministerie van Economische zaken, COA, Dela, a.s.r. en nog vele anderen. Deze organisaties zijn op zoek naar jou om je op te leiden tot specialist in de IT. Een IT achtergrond is niet noodzakelijk, een HBO of WO opleiding wel.

Traineeship

Hoe ziet zo’n Traineeship er dan uit?

Wij matchen jouw ambities en wensen met de uitdaging en bedrijfscultuur van onze klant die daar het best bij past. Vervolgens ‘stomen’ wij jou klaar met een opleiding op maat. Je krijgt van ons:

 

  • Een 6 tot 8-weekse praktijkopleiding op maat, salaris vanaf dag één.
  • Inspirerende trainingen met certificeringen.
  • De mogelijkheden om je na de opleiding verder te certificeren.
  • De garantie op een interessante job binnen grote en toonaangevende organisaties.
open Traineeships

Didacticum is niet alleen een IT opleider maar ook een IT dienstverlener

Zie je jouw toekomst meer als IT consultant bij Didacticum? Ook dat kunnen wij jou bieden. In dat geval leiden wij jou op en kom je direct bij ons in dienst.

Dus kom voor (of via) ons werken en profiteer van de mogelijkheden die het tekort aan IT Professionals op de arbeidsmarkt jou biedt. Ontdek onze IT Traineeships of bekijk onze vacatures. Neem nu contact op voor alle mogelijkheden en wie weet lossen we straks samen de schaarste in de wereld van IT op ?.

Lijntje
Company class

Company Class

trainee4IT

Trainee4IT