Direct jong talent in eigen dienst. Met echte aansluiting op de daadwerkelijke realiteit op de werkvloer. Afgestemd op jouw situatie.

Vanaf één deelnemer

U heeft niet direct heel veel mensen nodig? Geen probleem. Trainee4IT is al beschikbaar vanaf één deelnemer, omdat we werken met vaste profielen. Specialisatie op jouw bedrijfsspecifieke situatie is uiteraard ook mogelijk. Liever een geheel specifiek traject? Dan bent je wellicht op zoek naar een Company Class.

Jij hebt de regie over je mensen

Je wilt graag mensen die bij jou in het team passen. Ken je deze mensen zelf al? Perfect! Je kunt zelf mensen aandragen. Kent je deze mensen nog niet? Wij hebben een ruim netwerk en kennen voldoende geschikte kandidaten. Je blijft ten allen tijde zelf de regie behouden. De trainees zijn direct vanaf dag één bij jou in dienst.

Profiteer van ons netwerk

Je wilt ambitieuze, intelligente, jonge mensen in je bedrijf binnenhalen, die helpen om een verandering teweeg te brengen. Heel goed! Wij hebben een groot netwerk met veelbelovende jongeren die aan de slag willen. Bij jou.

Echte aansluiting op de realiteit van de werkvloer

Wij selecteren onze trainees niet op opleidingsrichting, maar op persoonlijkheid, drive en energie. Want dat bepaalt uiteindelijk of je succes krijgt. Door intensieve coaching en begeleiding van onze docenten en Field Manangers zijn ze vanaf dag 1 productief. De inhoud? Die bepaal jij. Samen met ons.

Profiteer van ervaren docenten

Onze docenten hebben jarenlange ervaring in het veld. Hiermee waarborgen wij dat studenten vakinhoudelijk opgeleid worden met de kennis en vaardigheden van nu. Zo zijn de trainees direct effectief en inzetbaar.

Meer dan techniek alleen

We coachen onze trainees bij hun persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor staan ze stevig in hun schoenen en kunnen ze het beste uit zichzelf halen. We leren ze hun frisse blik te gebruiken en patronen te doorbreken. We helpen ze jouw bedrijf te vernieuwen.

Hoe werken we voor jou?

Wij willen optimale waarde voor jou toevoegen. Hoe we dit doen? Onze experts leggen het graag aan je uit.

Geef mij uitleg.

Daarom kiezen andere klanten voor ons

We willen niet arrogant zijn, maar durven wel te zeggen dat we goed zijn in wat we doen. Waarom?

Korte terugverdientijd

Veel van onze klanten verdienen het Trainee4IT programma al ruim binnen een jaar terug.

Ontwikkeling staat centraal

Trainees ontwikkelen zich vakinhoudelijk én werken aan hun persoonlijkheid.

Direct in dienst

De trainees zijn gelijk in eigen dienst. Er is geen sprake van een overnamefee.

Meer weten over Trainee4IT?

We vertellen je graag over hoe we je helpen groeien bij een lekkere bak koffie.

Ja, met een stroopwafel graag.