Inhoud van de MB 200 training:

De MB 200 training Power Platform Automation biedt de mogelijkheid om werkzaamheden te verbeteren en routinetaken te automatiseren. Als cursist leer je tijdens deze training hoe je werkzaamheden en routinetaken door middel van een ‘flow’ logisch automatiseert. In de MB 200 Microsoft training leer je hoe je het Power Platform efficiënt inricht met verschillende flows.   Al deze en andere vaardigheden leer je tijden de Microsoft Dynamics 365 Power Platform Automation training.

Ontdek alles over exam MB 200 (2 dagen):

  • Verkenning van beschikbare automatiseringsopties op het Power-platform
  • Bepalen wanneer welke flow gebruikt moet worden
  • Hoe je gebruik maakt van bedrijfsregels
  • De workflow maakt en gebruikt
  • Hoe en wat met de Microsoft Flow
  • Maken en gebruik bedrijfsproces flow

Voor wie is de Dynamics 365 Core Power Platform Automation training bedoeld?

Ben je van plan om aan de slag te gaan met Power Platform Automation training binnen Dynamics 365? Als cursist bezit je de fundamentals van Microsoft Power Platform. Met de benodigde voorkennis kan je deelnemen aan deze training.. De training is bedoeld voor iedereen die het Power Platform gaat voorbereiden om er vervolgens apps op te ontwikkelen en aan de slag wil met flows. Dus denk aan beheerders, belangrijke gebruikers, functioneel consultants en technisch consultants.

Ben je klaar om kennis te maken met Power Platform Automation ? Volg de training en schrijf je hieronder in! Bent u op zoek naar één van de andere Microsoft Dynamics 365 trainingen? Ontdek al onze Dynamics 365 trainingen.

Aanmelden voor MB-200: Microsoft Power Platform Automation

Geen beschikbare data gevonden.