Home - Trainingen - MB 200: Power Platform Fundamentals

MB 200: Power Platform Fundamentals

Wilt u de ins en outs van de MB 200 Power Platform Fundamentals eigen maken? Of u voorbereiden op het MB 200 Power Platform Dynamics 365 Core examen? Volg dan deze training!

Meld je aan

Beschikbare data

Kosten

Prijs exc. btw: €998
Meld je aan

Inhoud van de MB 200 training:

De MB 200 training biedt de mogelijkheid om (zakelijk) apps te bouwen. De apps kunnen gebruik maken van data uit verschillende systemen, bijvoorbeeld Dynamics. Als cursist leer je tijdens deze training hoe je deze app op basis van templates bouwt, maar ook van scratch af aan worden opgezet. In de MB 200 Microsoft training leer je hoe je het Power Platform inricht. Dit is een voorbereidende stap die nodig is om apps te kunnen bouwen. Al deze en andere vaardigheden leer je tijden de Microsoft Dynamics 365 Power Platform Fundamentals training.

Ontdek alles over exam MB 200 (2 dagen):

  • Basisprincipes van het Power Platform. We doorlopen de verschillende beheerdersportals en -opties en installeren applicaties
  • Effectief modelleren met behulp van de entiteiten, attributen en relaties van het platform
  • Verschil tussen Model driven app en Canvas app
  • Configureren en gebruik van Model driven apps
  • Gebruikersbeheer voor data en functionaliteit d.m.v. beveiligingsmodel van het platform.

Voor wie is de Dynamics 365 Core Power Platform Fundamentals training bedoeld?

Ben je van plan om aan de slag te gaan met Power Platform Fundamentals training binnen Dynamics 365? Als cursist heb je geen specifieke voorkennis nodig. Dit betekent dat je altijd welkom bent om deze training te volgen. De training is bedoeld voor iedereen die het Power Platform gaat voorbereiden om er vervolgens apps op te ontwikkelen. Dus denk aan beheerders, belangrijke gebruikers, functioneel consultants en technisch consultants.

Ben je klaar om kennis te maken met Power Platform Fundamentals ? Volg de training en schrijf je hieronder in! Bent u op zoek naar één van de andere Microsoft Dynamics 365 trainingen? Ontdek al onze Dynamics 365 trainingen.

Aanmelden voor MB 200: Power Platform Fundamentals