Home - Trainingen - AZ-103: Microsoft Azure Administrator Associate (AZ-104)

AZ-103: Microsoft Azure Administrator Associate (AZ-104)

Behaal jouw Microsoft Certified voor Azure Administrator Associate. Volg de AZ-103 training en bepaal je eigen (toekomstige) IT-rol als administrator. Dit is wat je moet weten over het Microsoft Certified.

Let op: deze training is vervangen door de AZ-104 Azure Administrator training. Als u zich hieronder inschrijft wordt u ingeschreven op de AZ-104 training

Meld je aan

Beschikbare data

Kosten

Prijs exc. btw: €1500
Meld je aan

Volg de AZ-103 training tot Azure Administrator

Je bent de perfecte kandidaat als je een ware Azure-beheerder bent die cloudservices beheert en die betrekking heeft op opslag, beveiliging, netwerk en cloud mogelijkheden eenvoudig berekent. Kandidaten die geschikt zijn voor deze training, hebben inzicht in elke service gedurende de volledige IT-levenscyclus voor infrastructuurservices, applicaties en omgevingen.

Exam AZ 103: Microsoft Certified Azure Administrator Associate

Azure Administrator kandidaten doen aanbevelingen over de te gebruiken diensten voor optimale prestaties en schalen, evenals verstrekking, omvangen, monitoring en aanpassingen van middelen waar nodig. Je bezit vooraf gaande aan de training over de vaardigheden zoals het gebruik van PowerShell, de opdrachtregel interface, Azure Portal, ARM-sjablonen, besturingssystemen, virtualisatie, cloud infrastructuur, opslagstructuren en netwerken.

Onderdelen training

  • Beheer Azure-abonnementen en -bronnen (15-20%)
  • Opslag implementeren en beheren (15-20%)
  • Virtuele machines (VM’s) implementeren en beheren (15-20%)
  • Virtuele netwerken configureren en beheren (30-35%)
  • Identiteiten beheren (15-20%)

Ben jij klaar om jezelf te ontwikkelen als Azure Administrator Associate? Schrijf je direct in voor de Microsoft Azure training!

Aanmelden voor AZ-103: Microsoft Azure Administrator Associate (AZ-104)