Scroll
Home - Omscholen ICT

Hoe kun jij je omscholen naar ICT’er met baangarantie?

Denk jij er al geruime tijd over na om je te laten omscholen tot ICT’er? Ben je klaar met je studie en heb jij je Bachelor of Master op zak? Dan hoef jij niet langer te wachten! Omscholen naar ICT’er levert je direct baangarantie op. Waar jij twijfelde om de stap naar de IT-branche te maken, ligt die stap nu meer dan ooit voor de hand. Of wil jij jouw werknemers omscholen tot ICT’er? Instromen doe je tegenwoordig vanuit alle richtingen. Omscholen naar de ICT-branche was nog nooit zo eenvoudig en succesvol! Durf jij het aan om je om te scholen naar ICT’er? Geef je carrière een nieuwe boost.

Start jouw ICT-carrière

Omscholing ICT bied jouw kansen door een tekort aan IT-professionals

We kunnen er niet omheen dat de ICT-branche een flink tekort heeft aan ICT-professionals. Uit recente cijfers van het CBS blijkt dat 1 op de 4 bedrijven in de ICT-branche een personeelstekort heeft. Twijfelde jij nog of dit het moment was voor omscholing tot ICT’er?

Momenteel is er een grote vraag naar:

 • Systeembeheerders
 • ICT-medewerkers
 • Testers
 • Applicatiebeheerders
 • Consultants

Pak jij deze unieke kans? Omscholen naar ICT’er betekent gegarandeerd een baan. Wil jij baangarantie? School je dan om tot ICT’er en specialiseer je in jouw ICT-rol.

Ontdek jouw IT-kansen

Omscholingstraject naar jouw ICT-functie

De capaciteitentest is voltooid, jouw drive is bekend. Mooi! Een match tussen jou en de opdrachtgever. Jij bent klaar voor het IT omscholingstraject van Didacticum. Wat kun jij verwachten van de IT-kennisopleider?

Jou klaarstomen voor jouw IT-rol en functie. Wat kan jij van Didacticum verwachten?

 • 6- tot 8 weken praktijkopleiding op maat met vanaf dag één salaris.
 • Inspirerende Microsoft, Azure en security trainingen van gediplomeerde trainers
 • ‘Nieuwe’ role-based-certificeringen die gericht zijn op jouw IT-functie.
 • Unieke doorgroeimogelijkheden na je opleiding met verschillende Microsoft certificeringen.
 • Begeleiding en coaching die het verschil maken in jouw IT-omscholing.
 • Baangarantie: jij hebt de garantie op een toffe baan bij een toonaangevende organisatie.

Instromen met Bachelor of Master op zak

Heb jij jouw studie succesvol afgerond? En wil jij je omscholen tot IT’er? Je komt in aanmerking zodra je minimaal een bachelor behaald hebt. Als kandidaat testen we jou uitgebreid door middel van assessments en een capaciteitentests. Zo matchen we jou met één van onze opdrachtgevers. Dus ben je minimaal HBO geschoold en wil je baangarantie in de IT? Dan is dit jouw kans! Waar wacht je nog op?

Ben jij klaar voor jouw omscholingstraject tot ICT’er? Zit je nog met vragen of wil je doorpraten over de mogelijkheden? Laat een terugbelverzoek achter, dan bellen we jou zo spoedig mogelijk terug

Bel mij terug

Kies jouw IT-richting en start direct met omscholen

Jij hoeft alleen nog maar een keuze te maken voor jouw gewenste IT-richting. Weet jij nog niet welke richting in jouw straatje past? Wij denken met je mee en kunnen je helpen bij het maken van de keuze voor de juiste IT-richting.

Als IT-kennispartner hebben we jarenlange ervaring met het omscholen van IT’ers.  Met de opgedane kennis en expertise helpen wij jou om een weloverwogen keuze te maken binnen het IT-werkgebied. Onze IT-trainers beschikken over specialistische kennis, die zij toegepast hebben bij verschillende toonaangevende bedrijven zoals KPN en ABN AMRO.

Exclusief vanuit het hoofdkantoor van Microsoft

Wil jij je om laten scholen tot IT’er vanuit het hoofdkantoor van Microsoft? Dan is dit jouw unieke kans met baangarantie! Didacticum schoolt professionals om en bereidt je voor op jouw IT-rol. Begin jouw omscholing vandaag en verzeker je van jouw nieuwe IT- uitdaging.

Meld je nu aan!

Dus beschik jij over minimaal een HBO of WO studie? Laat je gegevens snel achter, dan nemen we contact met je op.

 • Toegestane bestandstypen: png, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 64 MB.