Wat kan ik na de AZ-900 training?

De training geeft een uitgebreide introductie van de principes van cloud computing en hoe deze geïmplementeerd zijn in Microsoft Azure. Daaropvolgend leer je hoe men een basis Azure infrastructuur implementeert, bestaande uit virtuele netwerken en -opslag.

Na deze training ben je in staat om de meest gebruikte Azure services te creëren zoals Azure Virtual Machines, Web Apps en Azure SQL Databases. Tot slot behandelen we de eigenschappen van Azure AD en manieren om deze te integreren met Active Directory op een fysieke locatie.

Let op: Volg je liever de tweedaagse AZ 900 training inclusief Labs? Klik dan hier voor de tweedaagse Azure fundamentals training 

Voor wie is de Microsoft Azure Fundamentals training geschikt?

Deze AZ-900 training is bedoeld voor professionals die de uitrol, configuratie en het beheer van services en virtuele machines (VM’s) met behulp van Azure willen kunnen beoordelen. Zoals bijvoorbeeld:

  • Ontwikkelaars die het creëren van Azure oplossingen willen kunnen beoordelen
  • Windows Server administrators die de migratie van Active Directory rollen en services vanaf een fysieke locatie naar de cloud willen kunnen beoordelen
  • IT professionals die het gebruik van Azure om websites en de back-end services van mobiele applicaties te hosten willen kunnen beoordelen
  • Database administrators die het gebruik van Azure om SQL databases te hosten willen kunnen beoordelen

Daarnaast is deze training geschikt voor professionals die de AZ-103 of AZ-300 & AZ-301 Microsoft Azure trainingen willen volgen maar daarvoor nog niet over de juiste voorkennis beschikken.

Je volgt de training zowel op locatie als online. Jij kiest

Ben jij klaar om jezelf te ontwikkelen op het gebied van Microsoft Azure Fundamentals? Schrijf je direct in voor de training!

Aanmelden voor AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals (1 day)