Scroll
Home - Karim Hataba

Karim Hataba

Mijn naam is Karim Hataba, Trainee Hybrid Cloud bij Didacticum. Met een achtergrond in bedrijfseconomie en marketing is de wereld van IT een aparte switch. Althans dit vond ik, maar de mensen binnen Didacticum hadden het gevoel dat dit wel eens het begin van iets moois kon betekenen voor zowel mij als voor Didacticum. Het is inmiddels vier maanden geleden dat ik in dienst ben getreden bij Didacticum en ik moet zeggen dat er zeker een groeiende potentie is voor iets moois, zoals ook vier maanden geleden werd voorspeld.

Ik heb de afgelopen periode veel tijd mogen besteden aan het kunnen groeien en dit had ik ook nodig aangezien mijn ervaring met de IT minimaal is. Het vertrouwen vanuit Didacticum wordt duidelijk naar mij gecommuniceerd, waardoor je het gevoel krijgt dat het vooral om jou gaat en dit is voor iedere starter een belangrijk aspect om ergens aan de slag te gaan.

Verder zijn de mensen binnen Didacticum zeer open en betrokken bij wat je als Trainee doet. Daarnaast leer je elkaar snel kennen doordat er gezamenlijk wordt gelunched, zodat iedereen de kans krijgt om meer over elkaar te leren en zodoende een band op te bouwen met elkaar. Hierdoor gaat de band met elkaar vaak verder dan alleen het collega zijn van elkaar en dit zorgt voor een betere werksfeer in mijn optiek.

Kort samengevat kan ik zeggen dat de afgelopen periode voor mij positief zijn geweest en dat ik veel heb mogen doen in een relatief korte periode. Verder kan ik aanraden aan mensen met een passie voor techniek om zeker een keer een kopje koffie te komen drinken om kennis te maken met de mensen van Didacticum.

Terug naar de vorige pagina