Scroll
Home - Evert Daman

Evert Daman

Hoelang werk je bij Didacticum?

Ik ben Evert Daman, IT’er sinds mijn 7de en gek op alles wat te maken heeft met draadloos en software development. Van domotica, SDR tot aan het vliegen met drones. Sinds 2008 ben ik werkzaam voor Didacticum. Waarom Didacticum? Ik heb Artificial Intelligence gestudeerd aan de TU in Delft. Veel geleerd! Maar kwam er gaandeweg achter dat stil zitten in een hoekje en dingen ontwikkelen niet iets voor mij was. Nu als trainer hier mag ik én bezig zijn met de techniek én hier mensen ook enthousiast over vertellen. Win-win voor mij!

Welke mogelijkheden heb je binnen Didacticum gehad?

Ik heb er veel mogen leren op diverse vlakken. Van security tot aan development, van Cloud tot aan mainframes. Het is al die jaren nooit saai geweest! Overigens niet alleen op trainingsvlak heb ik veel verschillende dingen gedaan, ook als consultant ben ik bij veel bedrijven geweest. Tot aan Suriname en zelfs China aan toe!

Klanten en of projecten toelichten waar je bent geweest.

Ik mag denk ik niet alles zeggen waar ik ben binnen geweest, maar het is mooi om op locaties te komen waar andere niet zo snel binnen komen. Van kerncentrales tot aan het hart van de IT-infrastructuur van grote Nederlandse banken. Hier had ik anders nooit een blik mogen werpen! Maar het is ook mooi om samen met mijn collega’s starters begeleid te kunnen hebben in hun omscholingstraject in de wereld van IT. Supergaaf om jaren later nog contact met veel van deze mensen te hebben en te zien waar ze mede door ons terecht zijn gekomen.

De Sfeer en Cultuur binnen Didacticum

Ik heb destijds gekozen voor Didacticum omdat het bedrijf groot genoeg is om veel diversiteit te kunnen bieden, maar klein genoeg om geen nummer te zijn. Voor mij voelt het dan ook als 1 familie. En zoals in elke familie gaat er ook wel eens wat spaak, maar door de directe communicatie en korte lijntjes lossen we het altijd met zijn allen weer op. Erg prettig!

Terug naar de vorige pagina