Scroll
Home - De voordelen van Microsoft Teams

[Quick Reference Cards] Ontdek de voordelen van Microsoft Teams

Heb je weleens gehoord over Microsoft Teams, klinkt het interessant maar weet je niet goed wat dit jouw bedrijf kan opleveren?

Download hier gratis onze Quick Reference Cards, waarin we uitleggen hoe je begint met Microsoft Teams.

Download Quick Reference Cards voor Teams

Profiteer vandaag nog van de voordelen van Microsoft Teams

Ontdek wat je allemaal kunt met Microsoft Teams en wat het je oplevert!

Microsoft Teams is dé samenwerktool van Microsoft en kan steeds meer zaken waar je vroeger een verzameling van tools voor nodig had. Chat, vergaderen (al dan niet met video), bellen, bestanden delen, notities delen, plannen, allemaal functionaliteit die in Teams bij elkaar komen.

Maar hoe ga je nu slim, efficiënt én effectief om met die hele gereedschapskist aan tools? Lees meer hoe je samen met Didacticum alles uit dit  onderdeel van Microsoft 365 haalt.

In de reeks van de Quick Reference Cards voor Teams is dit het eerste thema: Hidden Gems.

De voordelen als je Microsoft Teams door Didacticum laat implementeren

Met Didacticum heb je alle kennis in huis van Microsoft Teams. Met meer dan 20 jaar ervaring als Microsoft Gold Partner, halen wij samen met jou alles uit Teams voor jouw bedrijf. Want met Microsoft Teams is er meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt.

We ondersteunen je bij de aanschaf aanschaf, uitrol en beheer en gebruik van MS Teams. We werken samen met jou, jouw IT’er of wie er ook verantwoordelijk is binnen jouw bedrijf voor IT.

Maar onze ondersteuning gaat verder. We bieden ook trainingen aan, tijdelijke expertise van onze consultants of permanente expertise met onze young professionals.

Download de Quick Reference Cards Teams