Scroll
Home - Microsoft Solutions Partner

Microsoft Solutions Partner

Didacticum is een Microsoft Solutions Partner op vier onderdelen: Digital & App Innovation, Infrastructure, Modern Work en Security. Dit betekent dat Didacticum voldoet aan de hoge eisen die Microsoft stelt aan zijn partners op het gebied van kennis, ervaring en klanttevredenheid. In deze tekst leggen we uit wat deze onderdelen inhouden, wat er nodig is om Microsoft Solutions Partner te worden en wat dit voor de klanten van Didacticum betekent.

Digital & App Innovation is het onderdeel dat zich richt op het ontwikkelen en implementeren van innovatieve digitale oplossingen met behulp van Microsoft-technologieën, zoals Azure, Power Platform en Dynamics 365. Didacticum helpt klanten om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren, nieuwe markten aan te boren en hun concurrentievoordeel te vergroten met behulp van cloud-native applicaties, data-analyse, kunstmatige intelligentie en internet of things.

Infrastructure is het onderdeel dat zich bezighoudt met het ontwerpen, bouwen en beheren van de IT-infrastructuur van klanten met behulp van Microsoft-technologieën, zoals Azure, Windows Server en Microsoft 365. Didacticum helpt klanten om hun IT-kosten te verlagen, hun IT-flexibiliteit te vergroten en hun IT-beveiliging te verbeteren met behulp van cloud-migratie, hybride cloud, virtualisatie en automatisering.

Modern Work is het onderdeel dat zich focust op het verbeteren van de samenwerking, communicatie en productiviteit van klanten met behulp van Microsoft-technologieën, zoals Microsoft 365, Teams en SharePoint. Didacticum helpt klanten om hun medewerkers te ondersteunen, te motiveren en te ontwikkelen met behulp van moderne werkplekken, online vergaderen, documentbeheer en e-learning.

Security is het onderdeel dat zich specialiseert in het beschermen van de data, identiteiten en apparaten van klanten met behulp van Microsoft-technologieën, zoals Azure Security Center, Microsoft Defender en Azure Active Directory. Didacticum helpt klanten om hun IT-risico’s te verminderen, hun IT-compliance te verhogen en hun IT-veerkracht te versterken met behulp van cyberbeveiliging, identiteitsbeheer en disaster recovery.

Om Microsoft Solutions Partner te worden op deze vier onderdelen moet Didacticum aan verschillende criteria voldoen. Zo moet Didacticum beschikken over gecertificeerde medewerkers die de nodige examens hebben afgelegd op het gebied van de betreffende technologieën. Ook moet Didacticum aantonen dat het succesvolle projecten heeft uitgevoerd voor klanten die gebruikmaken van deze technologieën. Ten slotte moet Didacticum een hoge mate van klanttevredenheid behalen en behouden.

Voor de klanten van Didacticum betekent het feit dat Didacticum een Microsoft Solutions Partner is op vier onderdelen dat zij kunnen rekenen op een betrouwbare, deskundige en innovatieve partner die hen kan helpen om hun IT-doelstellingen te realiseren met behulp van de beste technologieën die Microsoft te bieden heeft. Klanten kunnen profiteren van de kennis, ervaring en best practices die Didacticum heeft opgedaan als Microsoft Solutions Partner. Ook kunnen klanten gebruikmaken van de voordelen die Microsoft biedt aan zijn partners, zoals toegang tot exclusieve trainingen, evenementen en ondersteuning.