Scroll
Home - Young Professional Leiden Bio Science Park

Young Professional Leiden Bio Science Park

Ben je klaar voor een spannende carrièreswitch naar de IT-sector? Wil je werken aan innovatieve projecten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen? Dan is dit je kans om deel uit te maken van het Leiden Bio Science Park, het grootste life sciences-cluster van Nederland!

 

Bij Didacticum kun je in 2 jaar tijd een medior IT-professional worden op het Leiden Bio Science Park. Je krijgt een uitgebreid opleidingsprogramma dat afgestemd is op jouw functie en interesses. Je leert van ervaren docenten en coaches die je begeleiden op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Je doet ook praktijkervaring op bij een van de deelnemende bedrijven op het park, waar je een buddy hebt die je helpt met je ontwikkeling. Daarnaast loop je stage bij verschillende andere organisaties op het park, zodat je een breed beeld krijgt van de mogelijkheden en uitdagingen in de IT-sector.

Als je kiest voor Didacticum, kies je voor groei. Groei als IT-professional, want je gaat in 2 jaar naar medior niveau. Groei als persoon, want je leert nieuwe vaardigheden en competenties. En groei in salaris, want na een jaar maak je al een stap omhoog. Na 2 jaar heb je bovendien de kans om in dienst te gaan bij een van de organisaties op het Leiden Bio Science Park, waar je verder kunt doorgroeien naar senior niveau.

Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor dit unieke traject en geef je IT-carrière een vliegende start op het Leiden Bio Science Park!

 

Aanmelden Traineeship

  • Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.