Home - Trainingen - MB 500: Apps Developer

MB 500: Apps Developer

Wilt u de ins en outs van de MB 500 Apps Development eigen maken? Of u voorbereiden op het MB 500 Dynamics 365 Apps Developer examen? Volg dan deze training!

Meld je aan

Beschikbare data

Kosten

Prijs exc. btw: €1497
Meld je aan

Inhoud van de MB 500 training:

De MB 500 training geeft een inzicht in fundamentele technische zaken in de Dynamics 365 for Finance and Operations omgeving. Als cursist leer je verantwoordelijk te zijn voor het ontwikkelen van bedrijfslogica door X ++ te gebruiken, Finance and Operations-rapporten en werkruimten te maken en aan te passen, gebruikersinterfaces aan te passen, eindpunten en API’s aan te bieden ter ondersteuning van Power Platform-apps en externe systemen, tests uit te voeren, prestaties te controleren, gegevens te analyseren en te manipuleren, gegevens te creëren technische ontwerpen en implementatiedetails, en het implementeren van toestemmingsbeleid en beveiligingseisen. Al deze vaardigheden leer je tijden de Microsoft Dynamics 365 Apps Developer training

Ontdek alles over exam MB 500 (3 dagen):

  • Overzicht van de architectuur, de componenten waaruit het systeem is opgebouwd.
  • Leer welke mogelijkheden Visual Studio biedt voor het aanpassen van het systeem. Alles over o.a. build, synchronisatie, code vergelijk, debuggen en versiebeheer.
  • Bouw verschillende soorten formulieren. In de formulieren wordt gebruik gemaakt van componenten die al dan niet verbonden zijn aan interne/externe data.
  • In de definitieboom (AOT) worden verschillende nieuwe elementen gemaakt. Iedere toepassing heeft zijn eigen element.
  • X++ code schrijven en testen.
  • Ontwikkel geavanceerde object georiënteerde X++ code. Overerving, ‘attribute classes’ of ‘chain of commands’ komen aan bod.
  • SSRS, Power BI en Excel.
  • Workspace maken/bewerken
  • Datamanagement. Werk import/export scenario’s uit m.b.v. data entiteiten en services (OData en RESTful API’s).
  • Optimaliseer code door gebruik te maken van cache en bulk commando’s.

Voor wie is de Dynamics 365 Apps Development (developer) training bedoeld?

Bent u van plan om aan de slag te gaan met Apps Developer training binnen Dynamics 365? Als cursist ken je de basis van financiële processen en begrippen en heb je de kennis meegenomen uit de introductie cursus van D365FO. Enige voorkennis van Object Oriented Programming zoals C# Essentials for Microsoft Dynamics of Introduction to Programming is aan te bevelen. De training word doorgaans gevolgd door ontwikkelaars, technische specialisten, Dynamics AX Beheerders en Dynamics AX Consultants.

Bent u klaar om kennis te maken met Apps Development? Volg de training en schrijf je hieronder in! Bent u op zoek naar één van de andere Microsoft Dynamics 365 trainingen? Ontdek al onze Dynamics 365 trainingen.

Aanmelden voor MB 500: Apps Developer