Home - Trainingen - MB 300-1: Dynamics 365 Finance and Operations Introductie

MB 300-1: Dynamics 365 Finance and Operations Introductie

Wilt u de ins en outs van de MB 300-1 Dynamics 365 Finance and Operations Introductie eigen maken? Of u voorbereiden op het MB 300-1 Dynamics 365 Finance and Operations examen? Volg dan deze training!

Meld je aan

Beschikbare data

Kosten

Prijs exc. btw: €499
Meld je aan

Inhoud van de MB 300-1 training:

De MB 300-1 geeft een overzicht van de wijze waarop u uw bedrijfsadministratie en bedrijfsprocessen middels Dynamics 365 Finacance and Operations(D365FO) ondersteunt. Vanuit deze invalshoek wordt Finance and Operations gepositioneerd binnen de totale omgeving van de Microsoft oplossingen.

Ontdek alles over de training(1 dag):

  • De achterliggende logistieke en financiële concepten worden behandeld (multi-company, multi-site, shared data).
  • De structuur van D365FO wordt uitgelegd (welke bedrijfsfuncties worden ondersteund?)
  • Er wordt ingegaan op de gebruikersinterface: hoe werk je effectief en efficiënt met D365FO? Wat zijn modules, wat is de functie van werkgebieden, etc.
  • Op welke wijze manage je je bedrijfsprocessen m.b.v. van D365FO? Anders gezegd: hoe ontsluit je informatie, hoe rapporteer en analyseer je de gegevens?

Voor wie is de Dynamics Finance and Operations (D365FO) bedoeld?

Bent u van plan om aan de slag te gaan met Finance and Operations? Als management, leden, projectmanagers. beheerders en kerngebruikers heeft u alleen een voorkennis nodig van ERP en Windows.

Bent u klaar om kennis te maken met Finance and Operations? Volg de training en schrijf je hieronder in! Bent u op zoek naar één van de andere Microsoft Dynamics 365 trainingen? Ontdek al onze Dynamics 365 trainingen.

Aanmelden voor MB 300-1: Dynamics 365 Finance and Operations Introductie