Scroll
Home - IT-traineeship

IT-traineeship met iedere vooropleiding!

Heb jij een HBO of WO studie gevolgd die niet per sé IT gerelateerd is en neig jij naar een (nieuwe) carrière in de IT? Dan is dit hét moment om je om te scholen tot IT’er. Naast dat je een IT-traineeship volgt ben je ook verzekerd van een toffe baan binnen de ICT. Opdrachtgevers staan te springen om aanstormende IT-talenten zoals jij! Jij hebt een ruime keuze uit IT-richtingen en organisaties. Omscholen tot IT’er was niet eerder zo succesvol en gegarandeerd. Pak jij deze unieke IT omscholingskans?

Schrijf je in!

Ben je op zoek naar IT-traineeships?

Zonder IT-opleiding aan de slag? Geen probleem! Ontdek de IT’er in jezelf tijdens een IT-traineeship van Didacticum. Onze IT-traineeships voor ICT’ers geven jou, ook als niet-ICT’er, de kans om je te ontwikkelen tot het IT-talent waar organisaties om staan te springen. Didacticum is, als IT-kennisopleider, het kenniscentrum voor IT-opleidingen van onder andere een Big Data traineeship of Business Intelligence traineeship.

Het tekort aan ICT-professionals wordt alsmaar groter. Volgens het CBS heeft één op de vier ICT-bedrijven een personeelstekort. De vraag is het grootst naar:

 • Systeembeheerders
 • ICT-medewerkers
 • Testers
 • Applicatiebeheerders
 • Consultants

Nestel je in de IT-branche. Een IT-traineeship zonder vooropleiding in IT volg je nu al met iedere HBO-vooropleiding en levert je gegarandeerd een baan op bij één van onze opdrachtgevers. Volg een trainee voor IT en verzeker je van baangarantie! 

Wij matchen jou aan een opdrachtgever

Onze opdrachtgever heeft vraag naar een een IT-professional zoals jij! Voorafgaand aan de match tussen jou, de ICT-functie en het bedrijf bepalen we aan de hand van een capaciteitentest of jij en de organisatie bij elkaar passen. Het succes is geheel ingesteld op jouw aanwezige drive.

Samen transformeren we jou van young professional naar IT-professional. We ontwikkelen en maken jouw (toekomstige) IT-rol, die jij direct gaat invullen. 

Meld je aan!

Hoe ziet zo’n ICT-traineeship er dan uit?

Het matchingsproces is achter de rug en succesvol afgerond. Capaciteitentests en assessments hebben jouw drive gekoppeld aan een toffe organisatie. Dit betekent dat jij klaar bent voor het ICT-omscholingstraject van Didacticum. 

Ben jij klaar om je voor te bereiden op jouw ICT-functie met bijvoorbeeld een Business Intelligence traineeship of Big Data traineeship? We stomen je klaar! Je kunt dit verwachten van Didacticum:

 • 6- tot 8 weken durende praktijkopleiding met vanaf dag één salaris.
 • Inspirerende Microsoft, Azure, Dynamics 365 en security trainingen van gediplomeerde trainers
 • ‘Nieuwe’ role-based-certificeringen, die gericht zijn op jouw IT-functie
 • Na jouw opleiding, unieke doorgroeimogelijkheden met verschillende Microsoft certificeringen.
 • Begeleiding en coaching maken tijdens jouw IT-omscholing het verschil.
 • Baangarantie: jij hebt gegarandeerd een toffe baan bij een toonaangevende organisatie

Wil je meer informatie over de inhoud van de traineeships?

Exclusief IT trainee vanuit het hoofdkantoor van Microsoft

Wil jij je omscholen tot IT’er en een traineeship volgen? Je komt in aanmerking met iedere vooropleiding, zodra je minimaal HBO geschoold bent. Als kandidaat testen we jou uitgebreid door middel van assessments en capaciteitentests. Zo matchen we jou met één van onze opdrachtgevers. Dus ben je minimaal HBO geschoold en wil je baangarantie in de IT? Dan is dit jouw kans!

Ben jij klaar voor jouw ICT omscholingstraject? Volg een IT-traineeship zonder vooropleiding in IT. Iedere hbo vooropleiding is genoeg. Dus, waar wacht je nog op?

ICT-traineeship volgen en omscholen naar de ICT

Jij kiest jouw ICT-richting. Weet je nog niet welke richting jouw voorkeur heeft? Onze IT-consultants en trainers denken graag met je mee en helpen jou bij je keuze.

Als IT-kennispartner hebben we jarenlange ervaring met het omscholen van ICT’ers. De in het verleden opgedane kennis en expertise helpen jou bij het maken van de juiste keuzes binnen het ICT-werkgebied. Onze ICT-consultants en trainers beschikken over specialistische kennis, die toegepast is bij verschillende grote bedrijven en organisaties zoals Microsoft en KPN.

Instromen met iedere HBO vooropleiding

Volg zonder specifieke IT-vooropleiding één van de traineeships en verzeker je van een toffe baan in de ICT-wereld. Didacticum schoolt young professionals om vanuit het hoofdkantoor van Microsoft en bereidt je voor op jouw (toekomstige) ICT-rol!

Is dit echt iets voor jou? Schrijf je hieronder in via het inschrijfformulier. Zit je nog met vragen of wil je doorpraten? Laat een terugbelverzoek achter, dan bellen we je spoedig terug.

Bel mij terug verzoek

Schrijf je nu in!

Dus beschik jij over minimaal een HBO of WO studie? Laat je gegevens snel achter, dan nemen we contact met je op.

Aanmelden Traineeship

 • Toegestane bestandstypen: pdf, png, jpg, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.