Scroll
Home - Victor

Victor

Ik ben Victor geboren in Gouda en ook daar mijn middelbare school tijd doorgebracht. Daarna heb ik in Utrecht en Amsterdam gestudeerd.

Begin 2017 heb ik samen met mijn vrouw een huis in Gouda gekocht. Gouda is een leuke stad centraal gelegen in de Randstad en dichtbij familie. Gouda heeft de voordelen van een middelgrote stad en niet de nadelen, zoals de drukte, van een grote stad. Erg fijn om daar nu met mijn vrouw en zoon te wonen.

Ik werk nu sinds 2016 als consultant bij Didacticum en heb daar veel kunnen leren en veel verschillende opdrachten gedaan. Verschillende banken, een verzekeraar en veel projecten gedaan. Doordat Didacticum een relatief klein bedrijf is kun je altijd iedereen aanspreken. Je kan van iedereen leren, iedereen staat voor elkaar klaar. Zodra ik begon bij Didacticum landde ik in een warm bad waar ik altijd terecht kon voor vragen, trainingen en advies bij moeilijke projecten.

Hierdoor is de sfeer bij uitjes, traningssessies en de vrijdagmiddag borrel in Capelle altijd erg goed en wordt ik vaak verleid om toch nog wat langer bij de borrels te blijven hangen.

Terug naar de vorige pagina