Scroll
Home - Menno de Bruin

Menno de Bruin

Ik ben Menno (28), sales consultant bij Didacticum. In november 2018 ben ik in dienst gekomen en richt mij voornamelijk op nieuwe klantrelaties en de onderdelen opleidingen, Trainee4IT en Company Class.

Bij Didacticum heb ik de kans gekregen om nieuwe relaties aan te gaan met vakmensen bij mooie uiteenlopende organisaties. Wij zien in de markt dat veel organisaties te maken hebben met uitdagingen op IT-gebied. Denk hierbij aan de krapte op de IT-arbeidsmarkt, maar ook de tweestrijd tussen persoonlijk trainingsbudget en trainingen voor het oplossen van kennisproblemen binnen IT-teams.

Mijn doel is om organisaties te helpen met IT-vraagstukken op het gebied van personeel en opleidingen. Door goed te luisteren en het leveren van maatwerk, kunnen wij veel organisaties vooruithelpen in deze uitdagende tijd.

De sfeer binnen Didacticum is prettig, informeel, open en motiverend. Collega’s zijn bereid om te helpen, vragen te beantwoorden of denken mee met complexe vraagstukken. Hierdoor wordt kennis verspreid binnen Didacticum en kan je het beste uit jezelf halen. Ik werk met veel plezier bij Didacticum en kan mij iedere dag bezighouden met het aangaan van nieuwe relaties met vakmensen. Naast contact met klanten, heb ik ook veel contact met mijn collega’s. Wij lunchen samen, lachen samen en werken samen, plezier is tenslotte de sleutel tot succes!

Terug naar de vorige pagina