Vertel ons je vragen. Onze experts inventariseren je huidige omgeving en komen met een gericht advies. Zo word je weer wegwijs in de jungle van innovatie. Nieuwsgierig geworden? Neem direct contact op met onze adviseurs!

Aangepast op jouw realiteit

Jij bent anders dan anderen. Daarom kijken we samen met jou naar je vragen en uitdagingen. Op basis hiervan doen we een gericht onderzoek. Daarop krijg je een nuttige inventarisatie van je huidige omgeving en realistische adviezen om verder te komen. Zo kun jij je weer druk maken om wat er echt toe doet.

Kennisoverdracht

We kunnen ons voorstellen dat je op basis van het advies bepaalde vragen hebt. Er zit standaard een stuk kennisoverdracht bij. Dus ook na het opleveren van het advies zijn wij nog bereikbaar. Behoefte aan echte technische diepgang? Dan ben je wellicht geïnteresseerd in opleidingen of trainingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op dit gebied!

Microsoft Partnership

Wij zijn officieel meervoudig Microsoft Partner en al onze consultants en docenten zijn ‘Microsoft Certified’. Hierdoor zitten wij dicht op het vuur. Zo weet je zeker dat je alles op de ‘juiste’ manier leert. Direct vanuit de kern.

Profiteer van ervaren & gecertificeerde consultants

Onze consultants hebben jarenlange ervaring in het veld. Ze hebben allemaal een HBO+ niveau en zijn Microsoft gecertificeerd. Hiermee waarborgen wij dat onze consultants vakinhoudelijk zijn opgeleid en up-to-date zijn  met de kennis en vaardigheden van nu. Zo zijn je mensen direct effectief en inzetbaar.

Handen uit de mouwen

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en lekker doorwerken. Wij houden niet van eindeloze vergaderingen, maar gaan graag goed aan de slag. Praktisch en pragmatisch noemen we het zelf. Zo halen we optimaal resultaat voor jou en je klanten.

Hoe werken we voor jou?

Wij willen optimale waarde voor jou toevoegen. Hoe we dit doen? Onze experts leggen het graag aan je uit.

Geef mij uitleg.

Daarom kiezen bedrijven voor ons

We willen niet arrogant zijn, maar durven wel te zeggen dat we goed zijn in wat we doen. Waarom?

Speciaal gemaakt. Voor jou.

Jij bent uniek. Daarom kijken we echt naar wat er toe doet. Voor jou.

Ervaren en gecertificeerde Microsoft Consultants

Profiteer van mensen die als gecertificeerde Microsoft Consultants dicht op het vuur zitten en jarenlange ervaring hebben.

Praktisch & pragmatisch

Wij pakken graag aan. Gelijk en gericht op jou omgeving en je klanten.

Meer weten over Health Checks?

We vertellen je graag over hoe we je helpen groeien bij een lekkere bak koffie.

Ja, met een appelkoek graag.