Scroll
Home - Certificeringsbundel actie inclusief Microsoft examenvouchers

Certificeringsbundel actie inclusief Microsoft examenvouchers

Certificeringsbundel actie

Hulp nodig? Laat een bel mij terug verzoek achter

 

Certificeringsactie Powered by Microsoft

Vind jij het ook belangrijk dat wanneer je wilt deelnemen aan een training dat je weet dat de training ook echt doorgaat (omdat je jouw planning hierop hebt afgestemd?)

Vind jij het bij klassikale trainingen ook belangrijk om een ruime keuze tussen locaties te hebben om de reistijd zo beperkt mogelijk te houden?

Vind jij het ook belangrijk om naast de mogelijkheid van virtuele trainingen ook in een face-to-face situatie uitleg te kunnen krijgen van een goede trainer?

Wij ook!

Daarom hebben met ingang van 1 januari 2021 drie officieel geaccrediteerde Learning Partners van Microsoft, Startel, Didacticum en @The Academy, de handen ineengeslagen om hun klanten op het gebied van Microsoft certificeringstracks nog beter te kunnen helpen met het opbouwen van de juiste kennis en vaardigheden in Microsoft technologie.

38%

Van de IT-posities zal in 2021 de cloud gerelateerd zijn.

IDC/Microsoft, Cloud Skills and Organizational Influence* How Cloud Skills Are Accelerating the Careers of IT Professional, mei 2017

67%

van de IT-professionals voelt zich technisch zelfverzekerder door de behaalde certificering.

Pearson VUE, “2018 Value of IT Certification.”

93%

van de wereldwijde beslissingnemers zeggen dat de toegvoegde waarde van gecertificeerde IT- professionals vele malen groter is dan de certificeringskosten

Global Knowledge, ”2019 IT Skills and Salary Report,“ 2019.

Microsoft Certifceringen

Certificeringen geven je een professionele voorsprong met bewijs van door de industrie erkende role-based skills. Microsoft heeft de meest erkende wereldwijde certificerings paden voor vele technische rollen van nu en voor de toekomst.

Of het nou gaat om het leren van de fundamenten voor mensen die net beginnen in de technologie of denken aan een carrièreverandering, of als je gaat voor de verdieping in rol-specifieke kennis. Microsoft biedt een grote diversiteit aan certificeringen en trainingsmogelijkheden voor tijdens je gehele certificeringsreis.

Samen met de Microsoft Learning Partners biedt Microsoft een breed scala aan oplossingen voor jouw leerbehoeften, zodat je jouw trainingsdoelen kunt bereiken. Microsoft Certified Trainers hebben een strenge opleiding gevolgd en voldoen aan strenge internationale technische certificeringseisen.

Landelijke Samenwerking

Startel, Didacticum en @The Academy bieden in partnership met Microsoft in Nederland meerdere certificeringstracks bij elkaar in een ecosysteem, waarbij de klanten en de deelnemers op het gebied van startgaranties, flexibiliteit, kwaliteit en prijsstelling het grote voordeel van samenwerking ervaren. Meer kennis, meer locaties en vooral meer startgaranties op trainingen is de absolute meerwaarde die de samenwerkende partijen gezamenlijk met Microsoft bieden aan Microsoft IT professionals die hun kennis en certificeringen actueel willen houden en beseffen dat ze mee voorop moeten lopen in de ontwikkelingen van de ICT markt om in te kunnen blijven spelen op de nodige digitale transformatie van vele organisaties.

In deze samenwerkende methodiek denken wij onze klanten als Didacticum nog beter van dienst te kunnen zijn.

Alle deelnemende tracks van deze actie zijn inclusief materiaal, begeleiding en examen vouchers!

Let op! De speciale actieprijzen van de tracks zijn geldig t/m 30 april 2021.