Scroll
Home - Blog - Didacticum en Resello lanceren trainingsaanbod rondom Microsoft CSP

Didacticum en Resello lanceren trainingsaanbod rondom Microsoft CSP

Didacticum, aanbieder van maatwerk IT opleidingen en Azure Cloud Integrator, kondigt vandaag op CloudFest in Duitsland aan dat het een strategische samenwerking aangaat met Resello, ‘Cloud native’ distributeur en Microsoft CSP indirect provider. Met deze samenwerking ontsluit Resello ruim 150 officiële Microsoft-trainingen en certificeringen aan haar Nederlandstalige partners, plus de mogelijkheid die Didacticum biedt om deze trainingen op maat te maken. Tevens gaan de bedrijven samen seminars organiseren rondom producten uit het CSP-programma, zoals Azure en Microsoft Teams.

Harald Nuij, CCO bij Resello: “Wij geloven als bedrijf sterk in de kracht van het concentreren waar je goed in bent en voor de aangrenzende zaken juist de samenwerking met strategische partners te zoeken. Resello specialiseert zich als distributeur van clouddiensten in het eigen ontwikkelde automation platform, maar ziet ook sterke meerwaarde in het aanbieden van trainingen en certificeringen om partners te ondersteunen bij de verkoop aan eindgebruikers. De samenwerking met een partner als Didacticum is daarom geheel logisch. Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring in opleiden en training en je merkt dat kennisoverdracht echt in hun DNA zit.”

Door de samenwerking wordt het voor partners van Resello in de Benelux mogelijk om (maatwerk)trainingen te krijgen rondom meer dan 150 verschillende officiële Microsoft-trainingen en certificeringen. Deze trainingen variëren van de echte fundamentals, de basis van bijvoorbeeld Azure of Microsoft 365, tot aan diepgaande technische trainingen, waarmee partners hun technische kennis snel en efficiënt op het gewenste niveau kunnen krijgen. Een must met het hoge tempo van veranderingen in de wereld van de digitale transformatie.

Taco Hettema, Directeur Opleidingen bij Didacticum: “Kennisoverdracht is één van de zaken waar Didacticum sterk in is. Daarnaast zijn we als Azure Cloud Integrator op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Azure. Microsoft breidt in supersnel tempo zijn dienstverlening uit, wat uiteraard geweldig is, maar het is daardoor voor veel bedrijven uitdagend om in de snelheid van die ontwikkelingen mee te gaan. Daarom gaan we binnenkort samen met Resello een serie seminars organiseren, om partners van Resello en andere geïnteresseerden weer ‘up to speed’ te brengen.”

Het eerste seminar staat gepland in eind mei en zal plaatsvinden op het golfbaan The Dutch in Spijk. Tijdens dit exclusieve event krijgen deelnemers de nodige kennis mee over Azure, cloud, het Microsoft CSP-programma en de kansen die dit biedt voor MSPs, ISVs VARs en andere Microsoft CSP-partners. Daarnaast neemt Didacticum de deelnemers mee in de mogelijkheden van de nieuwe Microsoft Role-Based Certificeringen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de eventpagina: https://www.resello.com/events/seminar-azure