Je eigen personeel te druk met het open houden van de winkel? Wij zorgen voor het grote onderhoud! Hoe? Onze experts leggen het aan je uit!

Zorgvuldigheid

In een zakelijke omgeving doe je niet zomaar een upgrade van de werkplek. Er zijn tal van afhankelijkheden. Zijn al mij applicaties wel geschikt voor Windows 10? Hoe zit het met de beveiliging? Werken de periodieke update mechanismes nog wel? Zomaar een aantal vragen die we vrijwel dagelijks tegenkomen. In onze werkwijze staat zorgvuldigheid voorop. We beginnen daarom ook altijd met een scan van de huidige situatie zodat niemand voor verrassingen komt te staan tijdens het project.

Kennisdeling

Het delen van kennis zit in het DNA van onze mensen. Wij heten niet voor niets Didacticum! Voor, tijdens en na de upgrade van de werkplek delen we onze kennis. Met de toekomstig beheerders, maar ook met de eindgebruikers. De gekwalificeerde en gecertificeerde trainers van Didacticum staan onze consultants hier trouw terzijde. Dit is onze kern kwaliteit!

Ervaren

Vele klanten zijn u voorgegaan. Onder andere bij meerdere financiële instellingen en overheidsinstellingen hebben we de afgelopen jaren ervaring opgedaan met werkplek upgrades. Als er organisaties zijn waarbij de werkplek infrastructuur complex is, dan heb je het wel over deze sectoren. Veiligheid, grootschaligheid en een breed scala aan applicaties zijn kernwoorden van deze sectoren.

Maatwerk

Elke organisatie is anders. Wij leveren dan ook steeds maatwerk. Hierbij staan de klantwensen voorop. Het is tenslotte niet onze werkplek, maar die van de klant!
Onze consultants zijn gewend om pragmatisch en projectmatig te werken. Dit doen ze gezamenlijk met jouw project- en programma managers. Zo nodig kunnen wij ook zelf de projectleiding leveren.

Van het begin tot het einde

Zowel het ontwerp, upgrade als nazorg kunnen we verzorgen. Daarbij laten we elke fase netjes achter. We zorgen voor kwalitatief goede documentatie en overdracht naar de beheersorganisatie.

Hoe werken we voor jou?

Wij willen optimale waarde voor jou toevoegen. Hoe we dit doen? Onze experts leggen het graag aan je uit.

Geef mij uitleg.

Daarom kiezen bedrijven voor ons

We willen niet arrogant zijn, maar durven wel te zeggen dat we goed zijn in wat we doen. Waarom?

Op maat gemaakt

Ieder mens en elke organisatie is anders. Daarom passen we alles aan jouw organisatie, mensen en klanten.

Zorgvuldig

Jouw IT is de achilleshiel van je organisatie. Het is een kwetsbaar onderdeel. Daarom gaan we hier met grote zorgvuldigheid mee om.

Van het begin tot na het einde

Van ontwerp tot nazorg en kennisdeling. Wij zijn altijd betrokken en bereikbaar. Het stopt voor ons niet bij de oplevering.

Meer weten over Microsoft Opleidingen?

We vertellen je graag over hoe we je helpen groeien bij een lekkere bak koffie.

Ja, met een stroopwafel graag.