Vertel ons wat je zoekt en we helpen je snel aan de IT specialist die jij nodig hebt. Ongeduldig? Neem contact op met een van onze matchmakers!

Aangepast op jouw realiteit

Iedere opdracht vraagt om een andere combinatie van specialismen. We kijken samen met jou naar de vraag. Op basis daarvan stellen we je de best passende kandidaten voor. Zo haal je het maximale resultaat. En kun je direct waarde toevoegen. Voor jouw bedrijf en je klanten.

Flexibele schil

Het is niet altijd even druk in je bedrijf. Dit begrijpen wij. Onze consultants kun je zowel op korte- als lange termijn inzetten. Zo vorm je een kundige flexibele schil om je bedrijf. Wat een rust. Nu kun je jezelf weer druk maken om wat er echt toe doet.

Coaching on the job

Tijdens de detacheringsperiode komt onze Field Manager regelmatig langs. Dit om te evalueren hoe het traject verloopt. Op basis van deze evaluatie kan coaching on the job op maat worden ontwikkeld.

Profiteer van ervaren & gecertificeerde consultants

Onze consultants hebben jarenlange ervaring in het veld. Ze hebben allemaal een HBO+ niveau en zijn Microsoft gecertificeerd. Hiermee waarborgen wij dat onze consultants vakinhoudelijk zijn opgeleid en up-to-date zijn  met de kennis en vaardigheden van nu. Zo zijn je mensen direct effectief en inzetbaar.

Persoonlijke aandacht

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Gedurende de detacheringsperiode (en daarbuiten) krijgen we graag feedback. Onze Sales Manager evalueert regelmatig samen met jou het functioneren van de professional. Zo blijf je optimaal in controle en kunnen we altijd tijdig richting geven aan ontwikkeling.

Hoe werken we voor jou?

Wij willen optimale waarde voor jou toevoegen. Hoe we dit doen? Onze experts leggen het graag aan je uit.

Geef mij uitleg.

Daarom kiezen bedrijven voor ons

We willen niet arrogant zijn, maar durven wel te zeggen dat we goed zijn in wat we doen. Waarom?

Op maat. Voor jou.

We zoeken altijd de professional die past bij de opdracht. En bij jou.

Flexibele schil

Geen zorgen meer als het drukker of juist rustiger wordt. Gebruik ons als je flexibele schil.

Persoonlijke aandacht en coaching

Altijd direct contact met onze Sales Manager en goede coaching on the job van onze professionals.

Meer weten over onze IT specialisten?

We vertellen je graag over hoe we je helpen groeien bij een lekkere bak koffie.

Ja, met een stroopwafel graag.